Cu siguranta iti amintesti de limba „pasareasca” din copilarie. Cu totii o vorbeam atunci cand ne doream ca cei din jurul nostru sa nu inteleaga ce ziceam. Chiar si Adela Popescu recunoaste ca aceasta limba era preferata ei cand era mica.

„Cum sa vina sarbatorile si eu sa nu-mi amintesc de copilarie? Fac aceasta introducere pentru o mai buna justificare a ceea ce urmeaza sa vedeti. Da, am copilarit pe vremea in care pe ulita se vorbea in pasareste. Stiti ce spun, nu?  Credeam ca am uitat, dar se pare ca e ca mersul pe bicicleta. Daca impartim impreuna aceleasi amintiri, ar trebui sa deslusiti ce spun acum.  Iar daca o faceti, pe cuvantul meu ca urmatorul  filmulet va fi pentru si despre voi.

Adica. Scrieti-mi intr-un comentariu ce am spus, mai exact, traducerea,  si cu toata inima ma voi filma transmitand un mesaj de la voi pentru cineva, voi spune ” La multi ani”, voi face o declaratie de dragoste, orice.  Cu nume si prenume. Asadar, in mesajul in care traduceti, scrieti-mi si ce vreti sa spun in urmatorul filmulet. Hi hi, abia astept! Va fi foarte distractiv!

Multumesc Andrei Runcanu pentru ajutor. PS: Filmuletul era pregatit pentru duminica, dar pentru ca nu prea am avut internet la Susani, abia astazi l-am putut urca pe blog. Ma rog, pasareasca e la locul ei, la fel si premiul”, a scris Adela pe blogul ei.