Am descoperit cele mai bune tatuaje pentru femei pe piept. Pieptul este o locatie excelenta daca doriti sa va prezentati tatuajul, mare sau mic.

Tatuajele bune in piept pentru femei va vor accentua curbele corpului si va vor completa stilul.

Modelele care includ flori, henna si mandale sunt incredibil de populare, deoarece sunt complicate, feminine si pot urmari cu usurinta liniile corpului pentru o plasare perfecta.

Ce inseamna un tatuaj pe piept?

De cele mai multe ori, un tatuaj pe piept inseamna ca esti o femeie ticaloasa care este suficient de curajoasa pentru a trece printr-o sesiune dureroasa.

Totusi, simbolismul locatiei, fiind atat de directa si vizibila, inseamna si ca esti indraznet si puternic.

Cat de mult doare tatuajele pe piept?

Pieptul este una dintre cele mai dureroase zone pentru un tatuaj. Exista mai putin muschi sau grasime in zona, in special de-a lungul sternului si in jurul cutiei toracice, ceea ce inseamna ca va doare mai mult.

Tatuajele pe piept la femei sunt mai putin dureroase de-a lungul zonei sanilor, unde se afla muschii pectorali, deoarece de obicei exista mai multa captuseala.

Tatuaj cu flori pe piept

Tatuajele cu flori sunt un design elegant de tatuaj. Daca alegeti un design dulce si simplu, tatuajul dvs. va arata deloc uimitor, iar modelele cu flori sunt de obicei o modalitate buna de a realiza acest lucru.

Tatuaj fluture pe piept

Cand iti faci un tatuaj cu fluture, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa adaugi cat mai multe detalii posibil la designul tau. Daca este mai mic, veti dori sa va concentrati pe aripi, in timp ce daca este mare, puteti adauga detalii atat aripilor, cat si corpului.

Tatuaj inima pe piept

Un tatuaj cu inima mica este un design perfect daca nu doriti nimic prea extravagant. De obicei, locatia acestui design este sub clavicula, spre umar.

Tatuaj cu henna pe piept

Indienii au folosit henna de-a lungul secolelor pentru a crea modele si modele complicate. Stim cu totii cat de cool arata henna, asa ca de ce sa nu-ti faci un tatuaj pentru a-l face sa dureze pentru totdeauna? In timp ce de obicei gasim tatuaje cu henna pe maini si degete, pieptul este o alternativa uimitoare.

Tatuaj cu pasare pe piept

Tatuajele de pasari sunt un design popular. exista multe tatuaje de pasari care arata uimitor pe piept. Alege-ti pasarea preferata si lucreaza de acolo.

Tatuaj pe piept dragon

Exista multe modele diferite de tatuaje cu dragon pe care le puteti alege, cum ar fi un dragon mitic, chinezesc sau tribal. Desi tatuajele cu dragon nu fac exact taietura pentru „desenele feminine”, ele pot arata totusi super cool cu ​​tipul potrivit de eleganta, totul este despre ceea ce se potriveste personalitatii tale.

Tatuaj lunar pe piept

Tatuajele cu luna pot fi atat de simple sau complicate dupa cum doriti, indiferent daca doriti sa obtineti un contur de sine statator sau sa il ingropati in mijlocul unui model sau design.

Tatuaj cu scris pe piept

Textul scris cu un font delicat poate arata uimitor pe piept, mai ales daca este sub clavicula. Doar un cuvant singular care are multa semnificatie sentimentala pentru tine va parea simplu si dulce. Cand te uiti la asta peste 30 de ani, vei dori sa-ti amintesti ce a insemnat pentru tine.

Tatuaj cu sarpe pe piept

Tatuajele de sarpe pot fi la fel de simple ca un contur negru, completate, desi detaliate sunt mai frecvente. Orice ai alege, lasa-l sa-ti arate flerul artistic.

Tatuaj cu aripi de inger pe piept

Exista atat de multe modele diferite cand vine vorba de aripi de inger. Ganditi-va daca doriti aripi de inger mari, detaliate, care sa acopere intregul piept sau altele mai mici.

Tatuaj cu sageata pe piept

Tatuajele cu sageti pe piept pot fi mici si simple sau lungi si detaliate. Daca mergi lung si detaliat, sternul este cea mai buna locatie, in timp ce ceva mic ar trebui sa stea sub clavicula.