Atunci cand suntem indragostiti ne dorim crearea unei intimitati cu partenerul nostru. Visam la multe atingeri si saruturi, mangaieri si soapte frumoase rostite la ureche, care nu fac decat sa ne faca sa ne indragostim si mai tare. Iata insa care sunt pozitiile sexuale recomandate pentru indragostiti!

Incatusata

Lasa-l sa te lege la maini, fie cu o esarfa, fie cu o pereche de catuse. Acum nu ai de ales decat sa i te lasi prada iubitului tau, care te va dezmierda cu mangaieri patimase. Puteti incepe chiar si cu un sex oral.

Imbratisarea

Cu siguranta stii aceasta pozitie, fiind una dintre preferatele femeilor. El sta in genunchi in pat, iar tu te asezi in poala lui, incolacindu-ti picioarele in jurul partenerului. Pozitia permite contactul vizual, saruturile lung, mangaierile subtile si soaptele deocheate. Chiar daca nu este o pozitie care sa va ofere o penetrare foarte adanca, este preferata in special la inceputul actului sexual.

Lingurita

Si lingurita este o pozitie perfecta pentru indragostiti. Stati amandoi pe o parte, el penetrandu-te prin spate. Barbatul are o mana libera, pe care o poate folosi pentru sporirea placerii partenerei, prin stimularea clitorisului sau sanilor. O varianta a linguritei este ca din pozitia initiala, femeia sa se roteasca pana cand ajunge pe spate, departandu-se usor de partener. Aceasta mica schimbare va garanteaza si o penetrare mai adanca.