Au trecut luni bune de la terminarea ultimului sezon al emisiunii MasterChef, iar lucrurile au fost foarte linistite. Inca din timpul show-ului se zvonea ca intre Odette Mindruta si Ciprian Ogarca s-a aprins ceva, desi amandoi aveau pe cineva care ii astepta pe acasa.

Insa idila nu s-a oprit la finalul show-ului, cei doi vorbindu-si zilnic. Mai mult decat atat, Odette i-ar fi trimis cateva poze indecente lui Ciprian, care au fost descoperite de iubita lui, Greta.

Afland ca a fost inselata de atat de mult timp, iubita lui Ciprian s-a despartit de acesta, nu inainte insa de a copia toate mesajele siropoase dintre cei doi si pozele pe care Odette le trimitea. Acum, acestea au ajuns pe internet.

“Înainte de a se despărţi, Greta i-a copiat acestuia discuţiile siropoase şi pozele sexy, cu Odette goală, pe care aceasta din urmă i le-ar fi trimis lui Ciprian în mesaje private pe Facebook. Apoi, Greta le-a făcut publice către toate persoanele din lista de prieteni comuni, aşa că, probabil din disperare şi ruşine, câştigătorul de la MasterChef a fost nevoit să-şi închidă contul de pe reţeaua de socializare.

Există şi multe schimburi de replici între cei doi, de genul: “Odette, ce drăguţă eşti”, “Sună-mă acum, te rog”, “Şi eu te iubesc şi mi-e dor de tine”. Acum formează un cuplu în bucătărie, dar şi în dormitor”, au povestit surse din preajma celor doi.

 

Sursa: www.click.ro