Vestea ca Marioara a murit vineri dimineata a socat pe toata lumea, mai putin pe Oana Zavoranu. Aceasta a facut declaratii incredibile despre mama sa!

“Pana nu ma duc la spital si o vad moarta, nu cred ca a murit. Cea care a murit astazi nu e mama mea, e o straina. Mama mea a murit la nastere, cand m-a nascut pe mine, pentru ca nu m-a vrut. Faptul ca ea a murit e o justitia divina, asta pot spune ca s-a intamplat. Tatal meu a chemat-o la ea. Eu sunt orfana de mult timp, am mai spus-o si o mai spun, asa ca nu pot fi trista si suparata.

S-a dus in lumea celor drepti. Este dorinta tatalui meu, el a chemat-o acolo. Ea m-a chemat la spital ca sa smulga o lacrima, a intrebat-o Madalin Ionescu daca vrea sa o iau in brate si nu a vrut. Daca vrea sa o pup si nu a vrut. Eu am demonstrat ca nu sunt stana de piatra si ca m-am dus la spital” a spus Oana pentru cancan.ro.

Oana a aflat vestea din presa, si nu de la reprezentantii spitalului in care mama sa era internata. Bruneta nu a stat prea mult pe ganduri si a inceput sa se pregateasca. Pentru inceput a adus masina pe care Marioara o conducea in curtea casei in care locuieste, apoi s-a dus pana la vila femeii sa ii ia haine.

„Cele mai urate haine i le iau din sifonier si i le duc la spital. Sa o imbrace cine o vrea, sa o ia cine o vrea si sa se ocupe de ea”, ar fi spus Oana apropiatilor care o insotesc.

Bruneta se va duce si la spital.

”Eu tot ce stiu e ca maine o sa fac efortul de a ma duce la spital. Ma duc cu haine, cu buletinul ei sa îi iau certificatul de deces. Motivul mortii ei este insuficienta renala si diabet cauzate de faptul ca a mancat încontinuu netinand cont de nicio dieta, de sfaturile nimanui. A facut diabet pentru ca manca prajiturele pe ascuns si menajera a gasit-o cu zeci de bombonele, de cutiute, sub pat”, a spus Oana la Antena Stars.

Dupa ce socul intial a trecut, se pare ca inima Oanei s-ar fi inmuiat.

„Oana a aflat din presa ca a murit mama ei. Nu a sunat-o nimeni de la spital! Acum se simte rau, plange, a luat si calmante ca sa isi mai revina. Se simte ca un om care sufera pentru ca i-a murit parintele”, a spus menajera care lucreaza pentru Oana.