“Ma numesc Ioana si m-am indragostit de sotul meu la prima vedere.  Avem 24 de ani de casnicie si doi copii, un baiat de 18 ani si o fetita de sase ani pe care nu a dorit-o dar totusi am nascut-o.

El a mai avut relatii extraconjugale le-am trecut cu vederea, era violent fizic si verbal, bea si ne teroriza cu muzica si scandalurile. Si cu vecinii a avut altercatii si dosare penale solutionate favorabil pt el. Si carnetul de soferi l-a avut luat de de mai multe ori tot pt bautura.

Eu inca il iubesc desi in urma cu un an si-a inceput o relatie amoroasa cu o fetita psiholog de meserie de 26 de ani. El are 42 de ani neimpliniti inca. Baiatul meu stia de ea ca i-a vazut convorbirile de pe tableta iar eu am aflat de la un vecin ca are amanta si a fost vazut in Bucuresti cu ea.

A trait duplicitar si am aflat in urma cu sase luni ca lucreaza cu ea la o firma separat de serviciul pe care il are.Asta insemnind ca pleaca din Bucuresti catre diverse orase. S-a angajat cu relatii la o firma de renume. Specific ca eu am lucrat pana in 2011 si apoi am stat acasa ca asa a zis el.

Acum imi caut de lucru si sunt disperata ca nu gasesc. Anul trecut mi-a zis ca el nu se va desparti de mine niciodata si ca ma iubeste. Iar a doua zi in decembrie a plecat la amanta care sta in alt oras. Specific ca acolo se poarta altfel decat acasa si ea nu il stie cum il stim noi.

A venit de vreo doua ori sa isi ia hainele tot in decembrie anul trecut iar fetita mica s-a agatat de piciorul lui sa nu plece, plangand. Nici ca i-a pasat. Inainte sa plece cand si-a luat bagajul si a afirmat in fata baiatului meu , a mea si a mamei mele care ne-a ajutat sa crestem copiii, ca vrea sa fie fericit cu ea ca nu va divorta, nu va face copii cu ea si ca ne va sustine financiar. Specific ca eu i-am ajutat pe toti, le-am crescut nepotii (asta insemnand si pe tatal lui si pe mama lui amandoi fiind divortati si recasatoriti tot timpul am fost ca un liant intre ei dar ajutorul se uita).

Acum s-au coalizat cu familia contra mea iar el ma uraste si nu prea mai vorbeste cu mine ma ia peste picior, ma jigneste. Parca a uitat tot binele facut de mine. In urma cu doua luni in februarie m-a anuntat ca o sa divorteze. Am ramas stupefiata.

Am aflat de la soacra mea care a fost in vizita la noi si care nu prea ma agreaza si il ascunde si l-a ascuns cu toate problemele ca amanta ar fi insarcinata si ca au discutii legate de bani. Pt ca in ultimul timp nu ne mai da bani asa cum ne dadea inainte si mi-a reprosat ca eu ii cer tot timpul dar de ce nu ma angajez. Specific ca nu mi-am gasit de munca. Am si o depresie facuta inainte de a pleca el de acasa cu multi ani.Si el a stat acasa vreo 5 ani dar niciodata nu i-am reprosat nimic.

Cred ca isi strange toate chitantele cu ce cumpara si extrasele de cont pentru a le folosi la divort. L-am scos de la intretinere din ianuarie 2015 pana in mai. Dar nu l-am dat parasire de domiciliu la politie ca are relatii. Eu nu imi doresc divortul dar nu stiu ce sa fac nu am nici bani de avocat.

Nu vreau sa imi ia fata fiind minora. Acum vreo doua luni mi-a cerut sa ii dau fata la el unde traieste cu amanta si nu i-am dat-o. S-a enervat foarte tare.  Nu imi vine sa cred ca pune fericirea lui si sexul, mai presus de copii si de mine, de  parca noi nu am reprezentat nimic pentru el niciodata. Tot ce trimite acasa si cumpara trimite prin soferii de la serviciu.

In 2012 cand baiatul era plecat in vacanta a incecat sa ma axfisieze cu pernele si am depus reclamatie la politie dupa care am retras-o fiindca nu aveam serviciu. Sper sa imi gasesc cat mai repede un loc de munca. Mama lui a afirmat ca daca nu si-a luat toate hainele de acasa o sa se intoarca inapoi.

Desi nu cred ca va veni innapoi,  amanta a mai trait cu un alt barbat de la serviciu si l-a luat pe al meu. Tot el a afirmat ca ea practica sex nerusinat. Eu inca il astept si nu vreau sa divortez pt ca inca il iubesc. Desi sunt constienta ca nu ne-a meritat pe niciunul.

Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra. Cu respect, Ioana.”