Implanturile cu silicon sunt una dintre cele mai cautate operatii de catre femeile din lumea intreaga. Asadar, de-a lungul timpului, au aparut multe zvonuri legate de aceasta operatie, sau mai bine spus de efectele pe care silicoanele le au asupra organismului. Hai sa vedem care sunt miturile!

Implantul cu silicon ridica sanii! Poate ar fi fost excelent, insa acest lucru nu este adevarat. daca vrei sani ridicati atunci va trebui sa apelezi la un lifting.

Implantul poate favoriza aparitia cancerului la san! Chiar daca nu se cunosc cu exactitate cauzele aparitiei cancerului la san, s-a demonstrat ca silicoanele nu au nicio legatura cu acesta. Atat femeile care au silicoane, cat si cele care nu au, prezinta acelasi risc de a dezvolta cancer la san.

Voi putea alapta? Cu siguranta! Mitul conform caruia daca ai silicoane nu vei mai putea alapta este cat se poate de fals. Insa e indicat ca implantul sa fie introdus sub muschiul pectoral. Astfel, glanda mamara nu va suferi nicio modificare, iar cantitatea de lapte si proprietatile nutritive nu vor fi afectate.

Se face alergie la implanturi! Nu, nu, nu! Nu faci alergie la silicoane, deoarece este fabricat dintr-un material inert, care nu poate provoca alergii. Este insa posibil ca femeia sa fie alergica in mod special la silicon, iar acest lucru nu este tocmai placut.

Daca marirea sanilor se face prin injectare grasimii proprie rezultatele vor fi mai bune! Si acesta este un mit cat se poate de fals. Procedura de injectare a propriei grasimi pentru marirea sanilor este o tehnica destul de controversata si nu are garantii pe termen lung. In timp, grasimea va fi absorbita de organism si vei putea ajunge sa ai sani de marimi diferite.

Nu pot zbura cu avionul! Acesta este probabil cel mai raspandit mit, si este in totalitate fals. Implanturile mamare, atat invelisul exterior, cat si compozitia interioara, nu au capacitatea de a-si modifica volumul atunci cand presiunea atmosferica scade. Asadar doamnelor, puteti calatori cu avionul cat de mult doriti fara sa va temeti.

Implantul trebuie plasat sub muschiul pectoral pentru un aspect mai natural! Unde va fi plasat implantul depinde doar de constitutia fiecarei femei in parte. Vei discuta cu medicul tau daca ti se potrivesc implanturile sub muschiul pectoral sau deasupra. In orice caz, nu va fi nicio diferenta.

Daca ai implanturi te vor tine la suprafata apei! E ca si cum ai spune ca o furnica poate ridica un om cu antenele! Poate vor capata un aspect frumos in apa si vor “pluti” putin, insa nu te baza pe ele sa-ti fie colacul de salvare in cazul unui naufragiu.

Se vede imediat ca am silicoane! Asta depinde doar de marimea pe care o alegi. Majoritatea femeilor aleg cu doar o marime mai mari silicoanele decat sanii naturali, asadar diferenta nu este atat de vizibila. Insa atunci cand silicoanele sunt exagerate in proportie cu corpul femeii, sigur vei recunoaste implanturile mamare.

Acestea au fost cele mai uzuale mituri cu privire la implanturile mamare. Pentru orice alte intrebari, nelamuriri sau mituri, intreaba-ti medicul si cu siguranta iti va raspunde la toate intrebarile. Gandeste-te bine daca esti pregatita pentru o astfel de interventie chirurgicala si daca merita.iar daca esti hotarata sa faci asta alege cel mai bun medic estetician pentru rezultate cu adevarat frumoase.