Cea mai buna hrana pe care o pot avea sugarii este fara indoiala laptele matern. Dar alaptarea nu decurge intotdeauna atat de bine pe cat si-ar dori proaspetele mame. Si nu orice femeie isi doreste sa alapteze continuu. 

Alternativ, poti alege lapte praf Humana dintr-o gama mare de lapte praf care poate inlocui cu succes laptele matern. Il poti gasi pentru diferite varste si pentru diferite nevoi. Parintii asociaza pe buna dreptate cele mai inalte asteptari de calitate cu achizitionarea unor astfel de produse. Practic, totul tine de alimentatia sanatoasa a micutilor. 

Pentru bebelusii care nu sunt alaptati cu lapte matern, prenutritia este o alternativa cu drepturi depline la laptele matern in primele sase luni de viata. Dupa aceea, poate fi hranita pe langa hrana complementara pana la varsta de doi ani. 

Lapte praf Humana pentru o buna dezvoltare

Mai ales in primul an de viata, o dieta de calitate este esentiala pentru o buna dezvoltare a copilului, motiv pentru care ingredientele din pre-lapte sunt reglementate prin lege in intreaga UE. Acest lucru se face pentru a preveni ca bebelusii si copiii mici sa intre in contact cu conservantii si substantele nocive, de exemplu. 

Daca alaptarea nu mai este posibila sau laptele matern nu este suficient, este linistitor sa stii ca laptele praf Humana ofera bebelusului tau si nutrientii si mineralele de care are nevoie pentru o dezvoltare sanatoasa. 

Cu toate acestea, avand in vedere gama mare de lapte praf si diferitele nevoi ale copiilor, multe mame se intreaba ce tip de lapte praf este potrivit pentru bebelusul lor. Laptele praf pentru bebelusi produs industrial este verificat in mod regulat pentru calitatea nutritionala si posibilele substante si germeni nocivi.

Humana este mai mult decat un nume – este o promisiune. Tot ceea ce face se invarte in jurul copiilor si al dezvoltarii lor sanatoase. Pe baza a ceea ce ofera natura si stiinta, Humana ofera lapte praf de inalta calitate in care poti avea incredere. 

Luand tot ce este mai bun din natura si valorificand cercetarea stiintifica, intelege din ce in ce mai mult procesele complexe din corpul si mintea in curs de dezvoltare a bebelusilor. Cu aceste cunostinte, sustin dezvoltarea naturala a bebelusilor si a copiilor mici de mai bine de 65 de ani. Au urmat intotdeauna cele trei valori de baza: naturalete, expertiza si incredere.

Lapte praf Humana pre

Laptele matern este cel mai bun lucru pe care mamele il pot oferi copiilor lor. Dar ce se intampla daca nu poti alapta sau copilul tau are nevoi speciale? Humana Pre este un lapte initial special pentru sugari. Inca din prima zi de viata, ii ofera copilului tau multi nutrienti importanti de care are nevoie pentru dezvoltare. 

Pentru a satisface nevoile speciale ale bebelusilor, Humana cerceteaza si dezvolta in mod constant lapte praf pentru bebelusi. Scopul este de a oferi un aliment sanatos care se apropie cat mai mult de laptele matern natural. 

Formula de lapte praf Humana Pre este special adaptata nevoilor nutritionale ale sugarilor in perioada initiala dupa nastere. Este potrivit pentru hranire suplimentara sau ca mancare principala.

Lapte praf Humana Ha Pre – formula hipoalergenica

Unii copii au un risc crescut de a dezvolta alergii, cum ar fi febra fanului, neurodermatita sau astmul alergic. Laptele matern natural este, de asemenea, cea mai buna hrana pentru acesti copii. Daca copilul tau are un risc crescut de alergii si nu iti poti alapta copilul, hrana pentru copii „HA” este un inlocuitor potrivit.