Aflati cum sa descarcati gratuit Minecraft pentru Windows 10 prin cele doua optiuni disponibile intr-un mod total legal, unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu care poate fi acum al dvs. prin doua moduri foarte particulare.

Minecraft are deja peste 110 milioane de utilizatori in intreaga lume, fiind astazi un fenomen in randul jucatorilor de toate varstele. Este un joc sandbox format din cuburi 3D in care singurul obiectiv este supravietuirea, fie ca este vorba de construirea unei case, vanatoarea, strangerea de hrana si materiale, fie confruntarea cu amenintarile nocturne. 

Cum sa descarcati Minecraft gratuit

  Dezvoltat de Mojang , Minecraft este unul dintre cele mai populare si mai bine vandute jocuri video din istorie, prezent pe aproape orice platforma de jocuri imaginabila, de la console la PC si mobil .

  Moduri de joc Minecraft

  Minecraft, in versiunea sa de baza, ofera diferite moduri de joc, astfel incat fiecare jucator sa se poata adapta preferintelor si stilului sau de joc:

  • Modul de supravietuire : Obiectivul nu este altul decat acela de a supravietui si de a colecta resurse pentru a crea tot felul de obiecte utile, de la arme la unelte prin adaposturi, case si multe altele. Starea de sanatate a personajului scade in functie de actiunile jucatorului, precum rani sau caderi, foame, contact cu lava sau prin atacul creaturilor care apar de obicei noaptea.
  • Modul Aventura : Dezvoltare similara supravietuirii, desi cu un fel de fir narativ bazat pe hartile altor jucatori.
  • Modul creativ : mod special potrivit pentru cei mai creativi jucatori care iubesc sa-si creeze propriile scenarii cu toate resursele disponibile si miscare verticala.
  • Modul spectator : Dupa cum sugereaza si numele, este un mod de a viziona jocurile altora cu libertate totala de miscare, dar fara interactiune cu alti jucatori.

  La toate acestea trebuie sa adaugam optiunile multiplayer pentru a partaja jocuri cu alti jucatori, fie local prin LAN , fie online .

  Cum sa descarcati Minecraft Classic gratuit

  Prima optiune de a juca Minecraft gratuit de pe computer este prin versiunea Minecraft Classic , versiunea originala a jocului asa cum era in 2009 si care este disponibila gratuit si legal prin browserul tau de internet. Aceasta versiune pastreaza intacte toate aspectele originalului Minecraft , de la interfata pana la propriile limitari. Desigur, va permite sa jucati modul creativ cu libertate totala si sa invitati pana la 9 prieteni sa impartaseasca aventuri.

  Cum sa descarcati gratuit Minecraft Java Edition

  Minecraft a fost dezvoltat inca de la inceput din Java , fiind astfel compatibil cu Windows , macOS si Linux , precum si oferind joc online multiplatform. Acum, versiunea actuala de Minecraft, cea mai completa, este platita, disponibila de la 19,99 euro in versiunea de baza. Chiar si asa, este posibil sa descarcati doua versiuni ale jocului, cea originala bazata pe Java si cea mai actuala versiune optimizata pentru Windows 10. Pentru a juca Minecraft Java Edition trebuie doar sa mergeti pe site-ul sau oficial si sa descarcati versiunea gratuita.

  La descarcarea Minecraft Java Edition, se va descarca un program de instalare (msi) care trebuie executat pe computer, pentru a descarca jocul si a-l instala de pe serverele Microsoft. Odata ce Java a fost optimizat, va trebui doar sa inregistram un cont Mojang pentru a accesa universul Minecraft Java Edition.

  Cum sa descarcati Minecraft pentru Windows 10

  Pe de alta parte, daca dorim sa achizitionam versiunea completa a Minecraft cu toate optiunile si caracteristicile sale, va trebui sa cumparam licenta completa a jocului ; Pentru a face acest lucru, accesati urmatorul link si selectati versiunea pe care doriti sa o achizitionati:

  • Minecraft Java Edition
  • Minecraft Windows 10 Edition

   Diferentele dintre Minecraft Java si Minecraft Windows 10

   Ambele versiuni includ jocul de baza Minecraft , cu compatibilitate cu mod-uri, servere de inchiriat, servere private si redare LAN si WiFi, desi versiunea Minecraft pentru Windows 10 include imbunatatiri si functii noi precum:

   • piata minecraft
   • Suport pentru DLC si alt continut descarcabil
   • Servere multiplayer recomandate
   • Servere private Microsoft
   • Trofee si realizari
   • Suport ecran tactil
   • Control parental prin Xbox Live sau Microsoft