Barbatii sunt curiosi sa cunoasca un numar cat mai mare de femei sex bucuresti, pentru a se distra. In schimb, femeile isi doresc sa cunoasca barbati seriosi, alaturi de care sa poata construi o relatie sanatoasa.

Anumite femei sunt foarte pretentioase atunci cand vine vorba de a cunoaste un barbat, si isi doresc ca barbatul care urmeaza sa faca parte din viata lor sa aiba anumite calitati. Haideti asadar sa vedem ce isi doresc femeile de la barbati.

Vulnerabilitate

Este greu sa construiesti o relatie cu cineva inchis. Un om care este vulnerabil are o disponibilitate contra-culturala de a se indeparta de pozitia de putere pe care oamenii o ridica sa se simta confortabila. Pentru ca parteneriatul sa se intample, un om trebuie sa fie dispus sa fie vulnerabil si trebuie sa-si deschida inima pentru ca acest lucru sa se intample.

Stabilitate

In acest caz, stabilitatea inseamna ca femeile isi doresc ca barbatul respectiv sa fie stabil din punct de vedere emotional. Mai exact, se poate spune ca in esenta, femeile isi doresc sa aiba alaturi o persoana pe care ar putea sa se bazeze daca au o casa impreuna sau in cazul in care urmeaza sa aiba un copil, etc.

Egalitate

A trecut demult vremea in care barbatul dadea ordin iar femeia executa. Acum cei doi parteneri trebuie sa fie egali, sa ia decizii consultandu-se inainte, femeia trebuie sa aiba un cuvant de spus, si trebuie ca deciziile sa fie luate de comun acord. Cu siguranta o femeie nu va accepta alaturi un barbat care sa isi doreasca sa dea mereu ordine si sa se faca totul dupa bunul sau plac.

Prezenta emotionala

Asta inseamna ca cineva trebuie sa se concentreaza asupra vorbitorului in loc sa se uite la telefonul mobil sau la alte lucruri care au scopul de distragere a atentiei – dar acest lucru merge in ambele sensuri. O femeie ar trebui sa fie prezenta emotional, in timp ce partenerul ei vorbeste, asa cum si un barbat ar trebui sa fie prezent emotional atunci cand partenera sa vorbeste.

Curiozitate (Despre ea!)

Este important ca femeia sa simta ca partenerul ei este interesat de ea si doar de ea. Cu siguranta aceasta va fi incantata sa fie intrebata cum se simte, daca doreste ceva, daca ar vrea sa faca anumite chestii, etc. Femeilor le place sa li se acorde atentie, asa ca isi doresc sa aiba un tip atent alaturi de ele, un tip curios mereu de cum sa faca sa fie pe placul lor.

Protector

Femeile doresc sa fie cu cineva in care se simt in siguranta cu tot timpul. Femeilor le plac barbatii curajosi, barbatii care le pot proteja si cei care ar fi dispusi sa faca orice pentru a le proteja. Nu se stie niciodata cand poate exista o situatie in care ele sa fie in pericol, asa ca isi doresc un barbat puternic alaturi, care sa le poata oferi cea mai buna protectie.

Amuzant

Orice femeie isi doreste un partener amuzant, un partener alaturi de care sa poata rade si glumi, un partener alaturi de care sa se simta in largul ei. Femeile nu isi doresc alaturi de ele tipi foarte seriosi, care sa nu schiteze un zambet sau care sa nu le provoace zambete. Ele isi doresc sa se bucure de viata.

Nu in ultimul rand, mentionam faptul ca femeile isi doresc sa aiba alaturi de ele barbati care sa le accepte asa cum sunt. Un barbat care se indragosteste de o femeie, cu siguranta o accepta asa cum este ea, cu toate lucrurile bune si rele, iar o femeie matura este constienta de acest lucru.