Fetele pe care le-am privit cu totii prin reviste si am vazut nenumarate articole vorbind despre modalitati de a-ti condimenta relatia isi doresc adesea sex ocazional. Cu toate acestea, rareori vedem subiecte care se refera la sexul ocazional si la explorarea sexualitatii femeilor. 

In realitate exista multe motive pentru a face sex ocazional mai des. Iti poti descoperi adevaratele dorinte si sa nu lasam in urma factorii distractivi ai acestei activitati. Deoarece in prezent sexul ocazional nu mai reprezinta un stigmat negativ, acceseaza site-ul matrimonialesex.com pentru ca sexul poate sa fie doar sex si atat. Iata cele 10 motive pentru care ar trebui sa faci sex ocazional des.

1. Fetele vor doar sa se distreze

Sexul este distractiv, este placut, iar femeile se bucura la fel de mult de sex ca barbatii. Acest lucru va poate condimenta viata intr-un mod in care nicio relatie stabila nu o va face. Desi avand o legatura emotionala cu cineva este minunat, nu toate femeile isi doresc in prezent acest lucru.

2. Vindecarea prin sex

Sa te bucuri fizic este unul dintre cele mai bune sentimente pe care le poti experimenta. Si ce modalitate mai buna exista de a face asta, decat sa descoperi ce iti place la corpul tau. A putea experimenta sexualitatea ta este o poarta pentru a incepe conectarea cu tine insuti. Cand stii ce iti place la tine si ce iti place ca ceilalti sa faca, acest lucru iti poate face relatiile viitoare mai puternice.

3. Ce nu te omoara te face mai puternic

Sa fim realisti, sexul ocazional nu este pentru toata lumea. Acesta este un moment in care vei sti daca esti suficient de puternic sa te detasezi emotional sau daca ai nevoie de acea conexiune emotionala cu o persoana. Sexul ocazional iti poate forma o noua perceptie despre relatii si despre cum esti ca persoana.

4. Nu exista promisiuni

Una dintre cele mai bune parti ale sexului ocazional este ca nu exista angajamente si nu exista legaturi. A fi capabil sa te eliberezi de conjuncturile unei relatii este un avantaj pentru orice femeie independenta care mizeaza pe avansarea in cariera si nu pe construirea unei relatii sau a unei familii. 

5. Prietenie cu beneficii

Daca sunteti la granita de a avea o relatie de prietenie, este necesar ca totul sa fie spus in avans. Pentru ca acest lucru sa functioneze, trebuie sa fii deschis si clar ce se intampla intre voi, astfel incat nimeni sa nu fie ranit. Amintiti-va, sexul ocazional daca este facut corect si nu sunt implicate sentimente, nu este nevoie de o drama in relatia de prietenie.

6. Fara emotii 

Nu este nevoie sa va condimentati relatia, dar este necesar sa va condimentati viata sexuala. Avantajul de a fi single si gata sa faci sex ocazional inseamna ca poti fi Patricia vineri si Veronica sambata. Posibilitatile sunt nesfarsite si vei controla spectacolul. Alege dintr-o gama diversa de barbati singuri si femei singure pe matrimonialesex.com.

7. Sexul si silueta

Haideti sa obtinem forma fizica de invidiat si sa pierdem cateva kilograme, in timp ce combinati sportul cu placerea. Sexul are beneficii fizice dincolo de placere, care te pot ajuta sa te tonifiezi fara a te chinui sa iti faci abonament la sala de sport. Asa ca renuntati la orele solicitante la sala de gimnastica si fiti cat mai activi sexual.

8. Inveti ce este bine pentru tine

Dimensiunea conteaza cu adevarat? Cu siguranta veti afla acum. Sexul vine in toate formele si dimensiunile si depinde de tine sa vezi ce functioneaza pentru corpul tau.

9. Tu controlezi tot

Cea mai buna parte a sexului ocazional este ca ai libertatea de a alege ceea ce vrei sa faci. Iti ofera capacitatea de a fi deschis la minte cu privire la sex si la toate stigmatele care vin cu aceasta activitate.

10. Nu este nevoie sa-ti ceri scuze

Implicarea in relatii sexuale poate parea simpla, dar realitatea este ca dezvaluie un mare decalaj in discutiile sale in mass-media. Femeile care se angajeaza in relatii s-au ales mai mereu cu noi relatii. Sa nu trebuiasca sa iti ceri scuze si sa incepi sa te descoperi este un nou mod de a rupe barierele care au fost stabilite in alte relatii.