De multe ori dragostea trece pe langa tine pentru ca esti distras si nu prinzi acele semne care iti spun „aici este cea potrivita”. Asa ca fii atent la cele trei semne pe care ti le da atunci cand este indragostit de tine si tu nu stii, astfel nu va mai scapa de tine si vei putea iesi invingator in dragoste.

Asa cum exista tipi foarte aventurosi care obtin ceea ce isi doresc si care sunt transparenti de la inceput, sunt altii carora le este greu sa-si deschida inimile si sa-si dezvaluie adevaratele sentimente si intentii, dar lasa cateva indicii deschise, depinde de fii atent la cele trei semne pe care ti le da atunci cand este indragostit de tine. 

Fie din tristete, fie din teama de a fi respins, sufletul tau pereche ar putea sa taca in legatura cu cat de mult te adora si sa te iubeasca in tacere, dar chiar daca nu vrea sa-ti vorbeasca direct despre ceea ce ii dicteaza inima, actiunile lui pot da-l, dar in cuplu te ajuta sa afli, iti vei da seama daca isi pierde mintile pentru tine. 

Trei semne pe care ti le da atunci cand este indragostit de tine si tu nu stii. 

1. Este constient de tine si de ceea ce faci: Chiar daca nu este aproape de tine, iti trimite mesaje in care te intreaba cum esti, ce faci, daca ai ajuns in siguranta acasa, indiferent de motiv, dar el intotdeauna are o scuza sa vorbeasca cu tine, ar putea la fel de bine sa-ti trimita mesaje la telefon toata ziua si toata noaptea si nu s-ar plictisi. 

Ii place sa stie cum a decurs ziua ta, daca te simti bine, sa afle mai multe despre viata ta, cine sunt prietenii tai, daca iti place sa mergi la petreceri, ce iti place sa faci, este interesat de problemele tale si cand ai pe cineva , se ofera imediat sa te ajute si ramane langa tine fiind puterea ta si incurajindu-te, te sprijina sa gasesti o solutie. 

2. Te umple de complimente si cauta orice scuza pentru a avea contact: Nu rateaza ocazia de a-ti face un compliment, cand il vezi este primul care iti spune cat de frumoasa esti, cat de bine arata o astfel de haina pe tine, chiar si in pantofi, cand ii spui ca nu-ti place ceva la tine, el vine cu expresia „asa arati bine sau „esti perfect”, dar incearca sa sune cat mai casual. . 

De asemenea, cauta orice moment pentru a avea contact, cum ar fi sa-ti periezi parul de pe fata, sa te imbratisezi, sa te saruti pe obraz, sa te tina de mana, acestea sunt semne clare ca te place prea mult si nu poate evita sa aiba aceasta abordare cu tine, asa ca daca si tie iti place, poti sa-i raspunzi gesturile, dar daca nu vrei nimic cu el, mai bine vorbesti imediat pentru a picta limite. 

3. Primesti un tratament special de la el: Daca te afli intr-un grup de prieteni, iti vei da seama ca te place pentru ca vei primi un tratament special de la el, te va trata cu afectiune si delicatete, vei fi primul pe care il saluta , pentru cel caruia ii pasa cel mai mult si caruia ii pasa cel mai mult, va acorda mai multa atentie ce spui si glumele pe care le faci. 

Cand te vor cere sa iesi, vei fi prima persoana pe care o va intreaba daca vei merge, daca vei fi acolo, el va accepta, dar daca nu mergi, va spune nici el nu, pentru ca nu va fi interesat de distrandu-se cu ceilalti prieteni ai lui daca cui chiar il place.conteaza, nu va fi acolo sa-l incurajeze asa ca fii atent la aceste semne pentru a sti daca vrea ceva serios cu tine.