Efectele foto sunt considerate un instrument de editare important. Imaginile editate joaca un rol fundamental pe web, atat ca initiativa de realizare a strategiilor de marketing, cat si de a trezi si atrage atentia utilizatorilor prin atingeri care fac din aceste fotografii o sursa de competitie destul de relevanta astazi.

Acest instrument genial a castigat notorietate in special pe dispozitivele mobile, motiv pentru care va vom arata cele mai bune aplicatii pentru a face fotografii Tumblr.

In general, instrumentele si programele de editare sunt folosite cu scopuri similare: atragerea cat mai bine a publicului din punct de vedere al perceptiei vizuale, efectuarea acceptarii sau promovarii vanzarilor, raportand in acest context la publicitate.

Atragerea atentiei clientilor sau a publicului prin intermediul platformelor sociale este ceva foarte des intalnit in epoca moderna, motiv pentru care va vom arata cele mai bune aplicatii si vom reusi sa editati fotografiile Tumblr, un editor cu stil bun pentru a face acest tip de fotografie.

Acest editor permite fotografiilor tale sa arate destul de atractiv pe retelele tale de socializare, care pot genera aprecieri, la nivel personal. La fel, este o utilitate buna in scop comercial pentru ca dau si o nota simpla, dar originala produsului sau brandului pe care doriti sa il promovati.

Snapseed – Cel mai bun pentru a face fotografii Tumblr

Acest dezvoltator foto, creat de corporatia Google, este un editor profesionist cu ajutorul caruia poti genera diferite stiluri pentru fotografiile tale si astfel le poti crea in stil Tumblr.

Snapseed functioneaza ca un excelent instrument de filtrare si editare a fetei, fiind considerat de multi internauti una dintre cele mai bune aplicatii pentru a efectua acest tip de ajustari si atingeri.

Cu Snapseed puteti imbunatati calitatea fotografiilor, puteti perfectiona unele fotografii, le puteti decupa sau ajusta la dimensiunea standard, puteti roti imaginile cu cateva grade in orice directie, utilizati balansul de alb, scala de gri, folositi corectorul, plasati texte si mult mai mult.

Afterlight – Design simplu si atractiv

Pentru a edita imaginile Tumblr, Afterlight este aplicatia indicata pentru aceasta. Designul acestui instrument este foarte simplu, avand functii foarte utile care sunt usor de implementat in galeria personala de imagini.

Cu aceasta aplicatie de pe mobil, care este si compatibila cu computere si laptopuri, puteti imbunatati calitatea fotografiilor dvs. si le puteti duce la perfectiune in ceea ce priveste editarea si realizarea.

Aceasta aplicatie are in sistem un total de 15 instrumente cu care iti poti retusa fotografiile, 59 de filtre pentru ajustari originale, 66 de texturi noi pe lumini destul de reale, cadre, instrumente de transformare, faci ajustari de orientare verticala sau orizontala, printre alte functii plus.

Filtre foto analogice – Producator de filtre foto analogice

Acest editor si manager de imagini Tumblr este unul dintre cele mai bune care pot fi gasite pe platformele web, atat pentru Android ( Google Play ) cat si pentru iPhone ( App Store ). In plus, puteti include filtre si un film analog cu stocarea fotografiilor dvs. printre mecanismele sale de editare.

Filtrele pe care le are aceasta aplicatie sunt foarte simplu de utilizat in toate aspectele, avand ca obiectiv principal crearea de fotografii Tumblr si utilizarea designului analogic pentru a le oferi un aspect mai bun.

Aceasta interfata are instrumente de editare destul de avansate si capacitatea de a le personaliza. In acest sens, aceste instrumente pot fi partajate pe retelele de socializare pentru a demonstra utilizarea unui instrument cu ajutorul caruia este posibil sa se creeze schimbari cu adevarat impresionante.

Huji Cam – Cel mai avansat

Aceasta aplicatie ofera functii avansate care sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru a edita si crea fotografiile dvs. Tumblr. Aplicatia Huji Cam functioneaza ca nimeni alta si este considerata una dintre cele mai bune din categoria sa. Aplicatia va permite sa vizualizati fotografiile imediat ce sunt facute si nu necesita procese lungi pentru a rula procesul de editare a fotografiilor.

Doar folosind butoanele simple gasite in sectiunea de configurare poti avea multe functii adaptate acestui tip de obiectiv. Puteti crea imagini Tumblr fara a fi nevoie de multe permisiuni sau reclame. Rezultate uimitoare pentru fotografiile tale sunt la doar cateva atingeri distanta.

PicTapGo – Dinamic si distractiv

Este una dintre cele mai distractive aplicatii care exista in sectiunea de editare foto. Cu peste 70 de filtre sub control, PicTapGo are functii aplicabile pe dispozitivele Android si iOS a caror ajustare este capabila sa raspunda asteptarilor de decupare, rotire, instrumente reutilizabile si multe altele.

In plus, poti avea butoane de ajustare care pot fi adaptate fotografiilor tale, astfel incat sa le poti oferi atingerea de care ai atat de multa nevoie. In acest sens, poti sa faci previzualizari, sa editezi cand crezi ca este necesar si sa termini cu imaginile care iti plac cel mai mult si astfel sa le poti distribui pe retelele tale de socializare.

Aceasta aplicatie este una dintre preferatele utilizatorilor si este foarte utila in toate sistemele de operare.

1998 Cam – Camera fantastica de unica folosinta cu stampila de data

Este o aplicatie pentru camera pentru a va edita fotografiile si a face modificari interesante asupra lor. Pe langa faptul ca este una dintre cele mai recunoscute interfete din genul de editare foto, 1998 Cam este si o sursa importanta de filtre care sunt disponibile intr-un singur instrument.

Printre cele mai relevante functii pe care le puteti gasi in interior, putem aminti: cele 60 de filtre de culoare ale sale, filtre aleatorii de lumina, previzualizari, stampile de data, autodeclansator, efecte inainte si dupa fotografiere, salvare automata in galerie, importarea fotografiilor dvs. la dispozitiv si cel mai bun dintre toate; aplicatia este complet gratuita.

Grila foto – Bogat in caracteristici prezentate

Daca esti un fan al fotografiilor, iti place sa interactionezi foarte bine cu camera ta digitala si vrei un compozitor de imagini Tumblr bun, Photo Grid este aplicatia de care are nevoie mobilul tau.

Pe langa faptul ca are instrumente grozave in sistemul sau de setari, aplicatia ofera si posibilitatea de a crea colaje de imagini stocate pe dispozitiv, pe langa cele preluate direct din interfata.

Aceasta aplicatie a fost recunoscuta drept cea mai buna aplicatie Android din 2016, putand crea imagini cu efecte cu adevarat uimitoare.

Este cel mai popular editor de imagini de pe planeta si are sprijinul unei comunitati de peste 300 de milioane de utilizatori. Functiile sale sunt usor de inteles datorita indicatiilor sale animate si didactice.

Camera 360 – Mult mai mult decat o camera

Impreuna cu Photo Grid, aceasta aplicatie a castigat premiul pentru cea mai buna aplicatie foto de la Google Play in multe tari. Camera 360 ofera alternative excelente pentru a edita imaginile de pe mobil la un nivel de calitate mai ridicat si pentru a obtine rezultatul pe care l-ati asteptat.

Pe langa faptul ca functioneaza ca un editor foto excelent, poti folosi aceasta interfata ca o alta retea sociala pe telefon si poti partaja rezultatele cu alti utilizatori sau persoane de contact.

Acest editor gratuit realizeaza procese de editare pe care, atunci cand le vizualizati, nu va veti crede. Cele mai bune instrumente de editare Tumblr sunt la doar cateva clicuri distanta. Puteti obtine cele mai bune dintre cele mai bune la Camera 360.

VSCO – Excelent pentru a-ti exprima creativitatea

Nu numai ca functioneaza ca o retea de stocare excelenta pentru imagini care pot fi editate cu usurinta, dar VSCO este si o retea in care puteti gasi o gama larga de utilizatori care sunt dispusi sa impartaseasca material vizual creativ cu dvs., astfel incat sa puteti avea multe idei. mai mult.Fii clar ce vrei sa obtii.

Puteti sa va creati propriile ilustratii si sa optati pentru o oportunitate de a le afisa in aceasta retea si de a primi atat sprijinul, cat si aprobarea comunitatii.

Aplicatia este o buna oportunitate de a-ti exersa talentul de editor foto. Obtineti indicii, sfaturi, invatati trucuri si efectuati metode excelente de editare intr-o clipa. Nu ratati inspiratia pe care VSCO o poate oferi.

Zapada – Ideal pentru perfectionarea fotografiilor

Este o alta dintre aplicatiile pe care le puteti folosi in scopuri de editare si perfectionism fotografic. Zapada este un instrument excelent pentru a va transforma imaginile in adevarate opere de arta.

Cu utilitatea sa, poti sa creezi propriile efecte de frumusete, sa folosesti sute de autocolante personalizate care sunt actualizate zilnic, sa folosesti filtre exclusive, sa-ti editezi in mod profesional fotografiile si sa le distribui pe retelele tale de socializare.

Cu o comunitate de peste 200 de milioane de utilizatori, Snow va ofera posibilitati grozave pe care nu le puteti rata. Profitati din plin de aceasta functionalitate si deveniti un editor grozav in breasla de fotografie.