De ce ai face sex fara penetrare? Multi considera ca sexul in sine implica si reprezinta intocmai actul penetrarii – insa nu este chiar asa! In primul rand, sexul fara penetrare poate fi o solutie pentru fetele care doresc sa isi pastreze virginitatea, dar poate fi si o practica erotica jucausa si incitanta pentru orice cuplu – de exemplu, atunci cand femeia este in „acea perioada a lunii”, urmeaza un tratament medical sau pur si simplu atunci cand amandoi vor ceva nou in pat!

O partida de sex fara penetrare poate fi la fel de pasionala si chiar la fel de satisfacatoare ca oricare alta. Multe femei, de altfel, nu au orgasm decat prin sex oral sau prin stimulare manuala. Deci, de ce nu? O seara jucausa in doi in care nu se ajunge la punctul final al contactului sexual propriu-zis, la penetrare, poate stimula relatia si va poate excita pe amandoi, lasandu-va sa va doriti mai mult si sa visati… Prin asemenea jocuri puteti ajunge la o intimitate fizica si emotionala mai intensa decat prin simplul sex in relatia voastra. Fizic, veti descoperi totul despre corpul partenerului prin atingeri usoare, mangaieri si saruturi – caci daca oricum stiti ca nu veti ajunge la sex, de ce v-ati grabi? Asa, veti descoperi fiecare zona erogena a partenerului si o veti rasfata – si numai acest lucru este de ajuns pentru a o/il innebuni de placere.

Dar sexul fara penetrare nu inseamna doar mangaieri si saruturi… Puteti continua placutul joc prin a va oferi unul altuia mici placeri, a va implini fantezii sexuale de mult uitate: un dans erotic lasciv, un masaj senzual, o baie parfumata impreuna, o…discutie! Da, o discutie – de cate ori v-ati impartasit unul altuia deschis si fara ocolisuri ce fantezii sexuale aveti? Este un moment perfect de a face asta! Pe langa faptul ca a-i descrie partenerului ce iti doresti sa iti faca si cum, unde si in ce fel il va starni la culme, la sfarsitul discutiei puteti chiar incerca unele din aceste fantezii sau le puteti retine pentru viitor. O asemenea discutie sexuala va apropie unul de altul, va face sa va cunoasteti mai bine, sporeste intimitatea in relatia voastra.

S-a mentionat ca in cazul in care trebuie din diverse constrangeri sau doar vreti sa va jucati putin si alegeti sa faceti sex fara penetrare, un preludiu perfect il constituie un masaj erotic senzual. Placerea data de miscarile lente, de atingerea pielii voastre, de aroma uleiului de masaj (alegeti o aroma afrodiziaca, precum vanilia sau ylang-ylang) si lumina romantica a lumanarilor va pot starni mai mult decat credeti. In plus, puteti condimenta masajul – cine a zis ca poti masa doar cu mainile? Ea isi poate folosi sanii, el ce stie el mai bine… Masajul penisului intre sani simuland penetrarea este printre cele mai senzuale jocuri de dormitor… De altfel, „cel mic” poate explora alte locuri ale trupului tau: simularea penetrarii intre fese sau in spatele genunchilor poate fi deosebit de stimulanta pentru barbat.

Ce mai puteti face daca vorbim despre sex fara penetrare? Jocul de roluri erotic – este amuzant, este incitant, aduce putina diversitate in dormitor si in relatia de cuplu! Fie va cautati costumatii si va jucati in amanunte rolurile, fie doar va puneti intr-o situatie anumita care va starneste. De exemplu, va puteti juca de-a ostaticul: unul din voi este prizonierul celuilalt, este legat si supus unei „torturi” lente si senzuale, insa pana la…penetrare! Va fi excitant, va fi si putin frustrant, caci nu puteti termina jocul cum se cuvine…insa va va lasa dorindu-va mai mult de la partener, ceea ce nu poate fi decat bine pentru relatie.

Sexul fara penetrare poate insemna o seara pasionala care sa continue cu masturbarea in doi! Va puteti stimula manual unul pe altul in diverse moduri: cu atingeri usoare, masaj usor, miscari lente ce prind viteza, miscari de frecare si de presiune. Stimularea manuala a vaginului poate duce usor multe femei la orgasm!

Ce poate urma intr-o seara cu sex fara penetrare? Finalul glorios, desigur! Stimularea zonelor erogene prin saruturi lente, pana se ajunge la zonele genitale si la sexul oral! Oricine iubeste o partida pasionala de sex oral – barbat sau femeie. Cine spune ca nu ii place este fie prea pudic, fie minte, fie are un partener care nu se prea pricepe! Insa nu-i o problema, lucrurile se invata si in pat ca in oricare alt loc! Relatia voastra va fi mai intima dupa o astfel de seara de jocuri erotice si de tachinare sexuala – caci asta este, pana la urma si ideea: sa va explorati cu rabdare corpurile, fara graba de a ajunge „acolo”, sa va dati timp si sa invatati ce va place la fiecare, inclusiv prin discutii incitante! Cine zicea ca sexul fara penetrare nu este sex?!