Diferite culori si piese; Cu putina imaginatie vei realiza un spatiu elegant si casual. Mixul de stiluri va fi aliatul tau.

Sunt absolut obsedat de interioare si case – iubesc sa creez cateva panouri de inspiratie intr-o dupa-amiaza! Ziua mea obisnuita implica conducerea magazinului meu de arta si interioare on-line, precum si scrisul si filmarile si blogul meu de design si bricolaj. Cateva dintre lucrurile mele preferate includ; stau cu cainele meu „Gizmo”, ma uit la filme cu John Hughes din anii 80, devoram reviste de interior si de moda si mananc chipsuri cu partenerul meu, Jamie.

Sala de mese este, fara indoiala, cel mai bun spatiu din casa pentru a experimenta. Totul se potriveste. Indrazneste sa amesteci modele, culori. Faceti acelasi lucru cu materialele, stilurile si influentele si veti fi surprinsi de rezultate. Utilizati un set de scaune colorate cu o masa neutra, de exemplu, sau adunati locuri ici si colo pentru a crea un spatiu unic, cu mult caracter.

Iata zece exemple de sali de mese perfect imperfecte.

Consecventa. Amestecarea si potrivirea pieselor de luat masa este culmea rafinamentului; cu atat mai mult daca toate au aceeasi culoare. Daca restrangeti paleta la acelasi ton, garantati ca fiecare scaun isi pastreaza personalitatea individuala. Adica evitati distragerile amestecarii culorilor. Aceasta sufragerie emana un aer modern tocmai datorita alegerii negrului pentru piese la fel de diferite precum scaunul Panton (1967), de la Vitra; sau The Louise Ghost (2002), de Philippe Starck pentru Kartell (fiecare ocupa un capat al mesei).

Intensitate. Acest design este o lectie de stil eclectic in cele mai bune conditii. Fiecare scaun are propria forma si culoare – toate foarte intense – dar toate impreuna intr-o incapere complet alba, contribuie ca rezultatul final sa fie cu adevarat unic.

Scaune de sufragerie: Asumati-va riscul de a combina modele si culori

Tonuri puternice. Aceasta zona de luat masa relaxanta este plina de culori primare puternice. Scaunele indraznete, contrastante adauga o nota jucausa. Tonurile sale intense sunt reproduse in plafonierele si continua pe terasa.

Amestec. Fa-o cu scaune din metal si lemn. Aduna-le de-a lungul unei mese mari si vei da spatiului o estetica boema. Picioarele subtiri de metal ale scaunelor impiedica zona sa para aglomerata sau exagerata, precum si unifica inteligent intregul spatiu. Mese de sufragerie: Alege-o pe cea care se potriveste cel mai bine personalitatii tale

Un singur stil. Amestecarea scaunelor de sufragerie nu trebuie sa creeze o senzatie de aglomeratie. O modalitate de a evita un aspect haotic este sa alegi un model de scaun in diferite culori. Aceasta imagine arata cum alegerea a patru nuante pentru acelasi design de scaun creeaza un aer eclectic foarte subtil si, desigur, ingrijit si elegant.

Gandeste-te la alb. Daca nu sunteti prea sigur de amestecare si potrivire, ramaneti la paleta alba. Aceasta nuanta rece si versatila va face ca si cele mai nebunesti piese sa mearga impreuna. Trebuie doar sa alegi mai multe scaune care iti plac, atata timp cat sunt albe. In acest fel vom crea un rezultat mai stimulant din punct de vedere vizual decat cu un set de sufragerie, fara a pierde din simplitate si luminozitate.

O usoara schimbare. Pentru a imprima acel aer eclectic, nu este necesar ca toate scaunele din jurul mesei sa fie diferite. Uneori, un singur scaun diferit este tot ce ai nevoie pentru a crea acel contrapunct de intensitate. Cea din aceasta sufragerie este o idee destul de indrazneata, dar este clar ca doar adaugand o banca (da, la fel de unica ca aceasta) intr-o culoare si textura care contrasteaza cu restul pieselor, putem obtine un cu adevarat aspect surprinzator si personal.

Vintage vs. modern. Combina piese din diferite epoci pentru a duce aceasta tendinta la un alt nivel. Un sir de scaune de cinema de epoca sunt asortate aici de o masa grea si scaune pivotante albe moderne. Paleta neutra creeaza atmosfera perfecta pentru aceasta colectie izbitoare de piese noi si vechi. Este o idee radicala, dar cu adevarat interesanta.

Design in jurul unei teme. Alege piese diferite care impartasesc acelasi stil interior pentru a obtine un aer variat, dar unificat printr-o tema comuna. Acest spatiu neutru are o nota industriala datorita unei selectii atente de locuri .