Multi oameni ar putea fi sceptici cu privire la beneficiile pentru piele ale rolelor de jad, dar aceasta piatra poate fi de fapt destul de utila ca instrument de masaj facial.

Atunci cand este incorporata in ingrijirea pielii cu ajutorul rolelor de jad, care sunt instrumente de masaj facial realizate de obicei din unul sau doua capete de piatra de jad, bijuteria stimuleaza circulatia sangelui, reduce umflarea sub ochi si ajuta produsele sa se absoarba mai bine si mai profund in piele.

„Rola in sine ajuta la indepartarea excesului de lichid de sub ochi, in timp ce piatra de jad rece ingusteaza vasele de sange pentru a minimiza si mai mult umflarea”, spune Joshua Zeichner, dermatolog certificat de consiliu si director de cercetare cosmetica si clinica in dermatologie la Spitalul Mount Sinai din New York. .

„Pot fi folosite singure sau in combinatie cu cremele obisnuite pentru ochi.” Este recomandat sa puneti rola in frigider (sau intr-un mini-frigider dedicat pentru ingrijirea pielii) cu cateva minute inainte de a rula jadul pentru un efect suplimentar de racire.

Am adunat cateva dintre cele mai bune role de jad de cumparat pentru a le incorpora in rutina de ingrijire a pielii.

Rola de jad Hervibore

Dupa multe feedback-uri ale clientilor, Herbivore Botanicals a luat decizia de a-si reformula ruloul de jad . Acum instrumentul, realizat din jad aventurin (se crede ca atrage noroc si oportunitati), este mai durabil ca niciodata. Pentru utilizare, aplicati cateva picaturi de ulei facial pe pielea proaspat spalata. Apoi, incepeti sa va rostogoliti pielea cu miscari in sus pentru a dezumfla si a elimina stresul.

Skin Gym Jade Crystal Face Roller

Sunt sanse sa fi vazut deja popularul Jade Crystal Face Roller de la Skin Gym  la magazinele tale de frumusete preferate. Este proiectat cu o rola mai mare pentru majoritatea zonelor fetei (de exemplu, frunte, pometi, maxilar si gat), precum si un rol mai mic pentru zona delicata a ochilor. La fel ca majoritatea rolelor de jad, ajuta la drenarea lichidului limfatic, rezultand mai putine umflaturi.

Instrument de jad pentru a dezumfla ochii Muntelui Lai

Dupa ce ati aplicat o doza de crema pentru ochi (pentru a minimiza frecarea dintre piele si instrumentul de ingrijire a pielii), glisati usor capetele moi cupole ale instrumentului Mount Lai  sub ochi deja peste pleoape, incepand din interiorul colturilor. ochii la tample.

Revlon Jade Stone Face Roller

Daca sunteti in cautarea unui trafalet la pret accesibil pentru a trata pielea umflata, Revlon va acopera cu rola lor faciala Jade Stone . La fel ca majoritatea instrumentelor de pe aceasta lista, unealta Revlon are capete mai mari si mai mici pentru a stimula circulatia sangelui prin constrangerea vaselor de sange si folosind o presiune usoara pentru a initia drenajul limfatic.

Inc.rola de jad redible

Daca doriti sa vizati umflarea in zona de sub ochi, Inc.redible De-Puffing Under Eye Jade Ball Tip  foloseste jad adevarat lustruit pentru a alunga semnele de oboseala ori de cate ori aveti nevoie de o revigorare revigoranta. Formula contine, de asemenea, perle, ciuperci de zapada si ulei de nuca de cocos pentru a adauga umiditate si putina stralucire, chiar acolo unde pielea ta are cea mai mare nevoie.

EcoTools Jade Roller Duo

Acest duo include o mica rola bombata pentru o experienta de rulare mai directionata: pentru zona ochilor, liniile de ras, oasele sprancenelor si oriunde altundeva care necesita o atentie suplimentara. Ambele role  sunt fabricate 100% din jad si, fidel misiunii marcii EcoTools, manerul rolei bombat este fabricat din bambus regenerabil.

Daily Concepts Face Roller

Daily Concepts Face Roller  este o alta optiune accesibila, care va ajuta la stimularea circulatiei sangelui, la reducerea umflaturii si va permite produselor de ingrijire a pielii sa patrunda mai adanc. Marca recomanda frecarea pe pielea curata sau combinarea cu un ser.