Raluca Badulescu a surprins pe toata lumea atunci cand a hotarat sa isi faca o operatie de micsorare a stomacului. In urma acestei operatii creatoarea de moda a pierdut peste 60 de kilograme. Chiar si asa, Raluca gusta din orice este pus pe masa.

Iata cum a petrecut de Paste!

“Ce am mancat de Paste?! De toate! Da, am mancat tot ce-am vrut. Am avut nu doua, ci zece mese pe zi! Adica la masa de Paste, care la noi se tine in casa parintilor mei, am gustat din tot ceea ce a pregatit mama. Am mancat o jumatate de ou, o bucatica de branza, friptura de miel cat degetul mic si un pic de drob. Asta la o masa. Adica din toate dar foarte putin. Am mai stat un pic si am mancat trei mini prajiturici, o bucatita de placinta cu branza si o felie de cozonac intreaga! Cam asta mi-a fost tot in prima zi.

A doua zi am luat-o de la cap cu drob si cozonac, doua cutii din bautura mea carbogazoasa preferata si alte prajituri. Vorbim aici de portii mici, distribuite in mai multe “mese”. Ca sa zic sincer, eu nu ma asez la masa mai niciodata. Asta e chestia pe care o fac de cand m-am operat, nu stau la masa decat de sarbatori la cina festiva sau cand merg la restaurant. In rest, gust stand in picioare ca, daca ma asez, pai, mananc, domnule. Ei, si asta e chestia de care fug. Mie mi-a recomandat medicul sa am 10 mese pe zi si sa distribui si sa consum alimentele in asa fel incat sa nu-mi maresc stomacul. Nu ma abtin, daca vad ceva, gust. Uite, am mai mancat icre facute de mama si am luat si acasa, dar am ciugulit. In plus, ma cantaresc zilnic, urmaresc tot si daca nu-mi place ce imi arata cantarul fac ce fac si iar ma urc pe el.

In ultimul an insa, cantarul mi-a fost cel mai drag. S-a stabilizat la 55 de kilograme si acolo a ramas. Medicul meu estetician, doctorul Grecu, imi spusese ca nu pot sa imi fac lifting si implant cu silicoane decat dupa ce ma stabilizez la o greutate si raman acolo un an. In rest, ce sa spun…mie imi place sa mananc, trebuie sa recunosc, iar cand vin sarbatorile sunt foarte fericita. Raman un fan declarat al mancarii. Acum am invatat sa imi impart mancarea de la doua mese normale, in zece parti pe care le consum toata ziua. Dar, recunosc. Indiferent daca acum sunt slaba, in mine traieste tot un om gras care se uita disperat dupa mancare si e innebunit cand simte miros de paine calda”, a declarat Raluca Badulescu pentru Wowbiz.