In prezent, atat persoanele fizice cat si firmele apeleaza la serviciile de inchiriere auto pentru ca sunt foarte avantajoase din mai multe puncte de vedere. Astfel, clientii economisesc timp si salveaza bani in timp ce se bucura de o experienta extrem de placuta. Daca si tu esti interesat de inchirierea unei masini, atunci acest articol iti va fi foarte util. In continuare iti vom prezenta pasii pe care trebuie sa ii urmezi atunci cand alegi serviciile de inchiriere auto.

Rezervarea autoturismului dorit

Cele mai multe dintre firmele de inchiriere au o flota destul de variata. Prin urmare, ai cu siguranta de unde alege. Procesul de inchiriere se poate desfasura atat fizic la sediul companiei, cat si online. Daca alegi varianta online, atunci va trebui sa completezi un formular in care sa introduci atat datele tale personale cat si data si locatia preluarii si returnarii masinii. Unele companii au sedii in mai multe orase, asa ca poti prelua si returna masina si in alte locatii.

Ce documente ai nevoie?

Pentru a inchiria o masina ai nevoie de cateva documente. Ca si persoana fizica ai nevoie de buletin si permis de conducere in termen de valabilitate. Lipsa unuia din aceste documente va duce la imposibilitatea de a dispune de autoturismul rezervat. De asemenea, unele companii ar putea impune anumite cerinte precum un anumit termen de cand permisul a fost luat, etc. Este esential sa citesti sectiunea de termeni si conditii pentru a cunoaste toate aceste detalii.

Contractul de inchiriere

In contractul de inchiriere vei gasi toate informatiile legate de drepturile si responsabilitatile ambelor parti. In plus, vei gasi si detalii despre masina pe care urmeaza sa o inchiriezi. In momentul in care contractul se va semna de catre ambele parti, autoturismul va fi la dispozitia ta. Inainte de a semna, asigura-te ca vei informa contractorul cu privire la cate persoane vor folosi masina. Trebuie sa existe un sofer principal si un sofer aditional, si ambilor li se vor solicita acelasi tip de documente.

Decide perioada de inchiriere

Este esential sa stii pe ce perioada vrei sa inchiriezi autoturismul. Evident ca vei putea prelungi aceasta perioada, insa va fi necesar sa platesti mai multi bani. Tocmai de aceea este mai bine sa stii dinainte exact perioada de inchiriere. Astfel vei salva o suma frumoasa de bani. In general, firmele care ofera astfel de servicii ofera clientilor spre inchiriere masini atat pe perioade scurte cat si pe perioade lungi, de pana la cateva luni de zile. In functie de nevoile tale, asigura-te ca optezi pentru perioada de timp care te avantajeaza cel mai mult.

Inchirierea unei masini la aeroport

Daca apelezi la inchirieri auto cluj, pentru aeroport, este foarte important sa tii cont de anumite detalii. In primul rand, pretul este ceva mai mare decat daca inchiriezi o masina direct de la sediul companiei. In al doilea rand, zona aeroportului este destul de aglomerata si vei pierde ceva timp pana cand vei ajunge la masina ta. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa inchiriezi o masina cu ceva timp inainte de a ajunge la aeroport.

Asigura-te ca ai ales masina cea mai potrivita pentru nevoile tale

Firmele de inchirieri auto au o multime de modele de masini pe care le poti inchiria. Insa, este esential sa alegi un model care sa iti indeplineasca toate nevoile. Doar asa te vei putea simti cat mai confortabil si mai placut. Apeleaza la inchirieri auto iasi si cu siguranta vei beneficia de cele mai bune servicii. Inchiriaza o masina si indiferent daca te afli in vacanta sau calatoresti in interes de serviciu, vei ave aparte de tot confortul necesar.