Se vorbeste multe despre look-urile total black atunci cand vrem sa mizam pe tinute super elegante, dar despre total white se spune putin sau nimic. De parca ne-ar fi frica sa purtam asa ceva, se pare ca albul nu devine niciodata protagonistul absolut al vreuneia dintre  tinutele noastre si a sosit momentul sa-l plasam la locul cuvenit.

Cand vine vorba de purtarea in alb, de obicei pariem pe ceea ce consideram a fi un succes sigur. Rochia alba clasica cu care sa scoti in evidenta bronzul, salopeta alba eterna cu care sa ne ducem tinutele cele mai sofisticate la un alt nivel… Propuneri de stil low-risc, dar care devin hit doar pentru ca sunt colorate in alb . Dar, daca atunci cand vine vorba de riscuri cu un stil sobru ne jucam sa purtam haine de aceeasi culoare si sa-i spunem  total black , de ce sa nu facem acelasi lucru cu albul si sa marchem un  total white look ?

De cele mai multe ori ne incetineste si ne limiteaza sa gasim pantaloni albi care sa ne flateze , cu care sa ne simtim confortabil si cu care sa ducem acel  look  total white la un alt nivel . Dupa ce ne-a cucerit cu noua sa colectie de crosetat, acum soseste Stradivarius si ne prezinta pantalonii albi evazati care se potrivesc cel mai bine si cu care sa ducem tinutele  total white la un alt nivel . Acum va fi super usor sa iesim din clasica rochie alba si sa mizam pe alte haine atunci cand vrem sa purtam aceasta culoare .

Cu o talie super inalta si o croiala palazzo (o varianta mai fluida a  piciorului lat mai mult decat consacrat ), pantalonii albi de la Stradivarius sunt cu adevarat magulitoare. Avand o talie atat de inalta si prezentand o croiala destul de fluida, stilizeaza orice silueta si ne ajuta sa obtinem mult doritul efect de  picioare infinite .

In plus, fiind o tesatura foarte fluida , evitam orice suferinta pe care ni le poate provoca pantalonii albi. Cu inchidere la doua piept si doua sageti mici la inceputul piciorului, acesti pantaloni evazati albi de la Stradivarius sunt cei care arata cel mai bine si odata cu ei vom duce (in sfarsit)  tinutele total white la un alt nivel .

Acestea sunt pantalonii albi evazati de la Stradivarius

Gasirea unor pantaloni albi care sa ne flateze este o misiune aproape imposibila (desi Stradivarius a vrut deja sa ne faca mai usor cu blugii lor albi). Tesatura, impuscatura, croiala… Totul pare sa conspira impotriva noastra cand vine vorba de gasirea unei piese vestimentare cu aceste caracteristici. Cel putin pana acum, ca am gasit la Stradivarius pantalonii palazzo albi care se potrivesc cel mai bine .

Ti-am explicat deja caracteristicile si trebuie doar sa-l vezi ca sa stii ca este o pereche de pantaloni care face cu adevarat o treaba grozava . Acum ceea ce corespunde este sa vedem toate optiunile de stil pe care ni le ofera. Cand il avem in fata, prima idee care ne vine (si de ce am cautat cu adevarat acesti pantaloni) este sa mizam pe un stil complet alb .

Adica o jacheta de aceeasi culoare si un top, tot alb. Un  look total white cu care vom realiza unul dintre cele mai elegante stiluri de primavara . Dar nu este necesar sa devina complet alb. Combinatia alb-negru este una dintre preferatele noastre , asa ca un alt  aspect grozav ar fi schimbarea topului alb cu o bralette neagra. 

Ca si in cazul negru, albul este o culoare care se imbina cu toate nuantele gamei de culori, asa ca trebuie doar sa pariezi pe culoarea care iti place cel mai mult (sau pe cea care ti se potriveste cel mai mult) si sa faci un super  look dupa alta . . Cu cat de bine se simt pantalonii albi evazati Stradivarius , vei avea destul de usor cand vine vorba de a le combina.