In ultimele zile, prin presa s-a vehiculat zvonul cum ca ProTv-ul a renuntat la colaborarea cu Mihaela Radulescuhttp://www.mihaelaradulescu.ro/, dupa scandalurile din ultima vreme in care a fost implicata diva. Insa aceste zvonuri sunt complet false, asa cum declara chiar Mihaela!

„Cred ca nu gresesc foarte grav daca mai spun o data ca lumea a pornit de la Adam si Eva, nu de la Gheorghe si Ion. Iar daca va place mai mult teoria darwinista, veti descoperi, cu stupoare, ca pentru procrearea speciei a fost mereu nevoie de participarea extraordinara a unui mascul si a unei femele. E o biata normalitate care a umplut planeta cu specii. Si cu oameni, deci. Cum intalnirea dintre doua fiinte de acelasi sex, la nivelul unei vieti sexuale in comun, nu va duce niciodata la nasterea unei alte fiinte, am indraznit sa numesc asta o situatie care contrazice normalitatea aceea „invechita”, dar atat de eficienta si importanta in evolutia vietii pe planeta asta.

Am acceptat – si acum regret cel mai tare – sa dam o mana de ajutor pentru aceasta comunitate, sa jucam un rol pentru promovarea tolerantei. Era inainte sa devin mama, inainte sa-mi creasca baiatul si sa-mi puna intrebari la care inca nu stiu daca am raspunsul corect. Nici macar din aceasta indoiala legitima, de mama iubitoare si responsabila nu prea a inteles nimeni, nimic, in graba dupa scandal si …un loc in fata, la spectacolul atat de sinistru al atacarii mele – daca nu aveam indoieli, insemna ca trebuia sa-i dau un raspuns care nu era niciunde politically correct.

Dar indoiala mea venea din ideea ca trebuie sa-l educ in spiritul tolerantei, al acceptarii si al lipsei de ura, de atac la persoana oricui are o parere diferita. Si am ramas si mai indoita, dupa toata aceasta sinistra „dezbatere” publica despre cat de raniti sunt cei care nici macar n-au citit textul meu, ci doar au jucat….telefonul fara fir pe postari. Ce am spus eu si ce dezbat ei azi sunt ca doua limbi straine, ca sa nu mai spun ca la textul meu, au raspuns, in corpore, cu tot ce are dictionarul limbii romane mai josnic si mai imoral.

Imaginea postului nu mi s-a parut nicicum afectata, niste injuraturi pe Facebook si niste bloggerite iritate nu clatina o institutie atat de solida, cu un public care gandeste liber. Acu’ sa nu va imaginati ca sloganul asta e despre vreo minoritate, ci despre majoritatea care se uita la TV si mai si intelege perfect ce vede, fara sa-i explice vreunul pe Facebook.

Suntem o echipa de profesionisti si ma aflu acolo pentru ca ei m-au vrut, eu am acceptat bucuroasa si lucram extrem de eficient impreuna. Acolo e locul meu acum, in juriul unei emisiuni despre oameni frumosi, talentati, expresivi, simpatici, care precis au si uitat subiectele astea si se gandesc la Sarbatori, la Lumina, la bunatate… la ce se gandeste omul normal cand vin Sarbatorile. Scuze, tot omul , ca sa fiu politically correct.

Sa ne luminam sufletele si mintea si sa ne descretim gandurile cu romanii talentati. Ca si ei sunt o minoritate, dar mult mai vesela si care evolueaza pe o scena legitima – cea de la Pro TV. Vedetele spun multe, dar nu toate sunt, neaparat si lideri de opinii sau modele. Ce nu se mai ia de mult in calcul e ca noi n-am semnat niciun contract cu nimeni din public spre a fi cum vor ei, nu am obligat pe nimeni nici sa ne urmeze ideile, nici sa ne dea vreun copy-paste la vietile personale pe care le traim fiecare. Publicul are discernamant, alege ce-l intereseaza, cel putin asta cred eu despre publicul meu , mai destept decat al lor. Iata, vanitatea rezista.:)))”, a spus aceasta, pentru hotnews.ro.