Despre sexul oral s-au scris multe si inca se vor mai scrie. Pentru multi dintre noi, este un subiect tabu, despre care nu ne permitem sa vorbim nici macar cu partenerul de viata. Indiferent ca esti pro sau contra sexului oral, ar trebui sa stii ca acesta aduce beneficii relatiei. Sa vedem care sunt acestea!

Poti ajunge la orgasm

Daca iubitul tau stie ce face si cum sa te excite, atunci cu siguranta stie si cum sa te aduca la orgasm doar prin intermediul sexului oral. Conform studiilor, 70% din femei ating orgasmul in timpul partidelor de sex oral, in timp ce peste 90% de barbati marturisesc ca au orgasm la fiecare sex oral primit.

Creste intimitatea in cuplu

Este perfect adevarat ca sexul oral este un lucru foarte intim, insa este bun si pentru cresterea sentimentelor. Atunci cand ai orgasm, nivelul de oxitocina creste, iar acest hormon te face sa te simti atrasa de sursa placerii, adica de iubitul tau. Acelasi lucru este valabil si pentru partener, asa ca nu va sfiiti sa va oferiti reciproc sex oral.

Iubitul este mai darnic

Cercetatorii au mai scos la iveala ca sub influenta oxitocinei, barbatii sunt mai dispusi sa isi rasfete iubita cu diferite atentii si sa fie mai romantici cu aceasta. Atunci cand vrei ceva de la iubitul tau, ofera-i un sex oral. Nu te va mai putea refuza apoi!

Sperma este antidepresiva

Pe langa orgasm, care duce la cresterea nivelului hormonului fericirii, inghitirea spermei te poate ajuta sa fii mai fericita. Daca poti trece peste senzatia de scarba, inghitirea spermei este chiar benefica, deoarece este un excelent antidepresiv si afrodiziac!

Creste increderea

Un alt studiu a scos la iveala faptul ca sexul oral creste increderea in parteneri. Atunci cand primesti si oferi sex oral, esti fericita si il faci fericit pe cel de langa tine, va simtiti amandoi mult mai apropiati si aveti mai multa incredere in voi.