De cele mai multe ori ne mintim pur si simplu ca relatia in care ne aflam functioneaza, cand de fapt, lucrurile stau total opus. Iata cum stii ca relatia ta de cuplu nu mai functioneaza, si ca este timpul sa mergi mai departe.

Nu va mai distrati

Relațiile ar trebui să fie distractive și bucuroase și dacă ați pierdut acest lucru din relație, ar putea fi timpul să se încheie relația dacă vă aflați incapabili să recuperati aceasta stare de fericire. Zilele au devenit plictisitoare, fiecare încercare de emoție sau o anumită activitate de inducere a fericirii este inlocuita cu o stare pesimita si extrem de trista totodata, nu mai vizionati impreuna FilmePorno si nici nu mai faceti sex. Nimic nu ucide un cuplu atât de mult ca rutina. Intr-o relatie trebuie sa existe momente de fericire, de bucurie. Insa daca aceste momente nu mai exista deloc de ceva timp, in relatia ta, atunci este timpul sa analizezi lucrurile mai serios. Dacă v-ați saturat de aceasta relație, trebuie să realizați că viața este prea scurtă pentru a fi cu cineva care nu apreciază aceleasi lucru ca si dvs.

Va imaginati viata alaturi de altcineva

Cu totii avem fantezii – este o parte a naturii umane, abilitatea de a visa și de a vă imagina creativ ceea ce ar putea fi, fie în mod pozitiv, fie negativ. Cu toate acestea, începe să vă afecteze negativ relația atunci când va imaginati de fapt, alaturi de altcineva decat partenerul pe care il aveti la momentul actual. Poate că este colegul drăguț care întotdeauna se află lângă tine și împărtășește aceleasi viziuni ca si tine. Indiferent de ce persoana este vorba, nu exista nici o indoiala ca relatia in care te afli nu este cea mai potrivita pentru tine.

Nu puteți vedea un viitor cu el sau ea

Cel mai important punct de a fi într-o relație este ideea de a crea un viitor împreună, modelarea și proiectarea vieții în care alegeți în mod activ să împărtășiți totul cu cealalta persoana. Dacă nu vă puteți imagina un viitor cu această persoană, atunci apare întrebarea despre motivul pentru care vă aflați în relația respectiva si de ce alegeți să rămâneți într-o situație in care nu aveti nici un fel de conexiune emoțională. Dacă nu vă vedeți sau nu doriți să vă imaginați un viitor cu această persoană, atunci este timpul să puneți punct relației și să mergeți mai departe. Afla mai multe accesand antena3.ro.

Nu poți fi încântat de ideea de a se căsători cu această persoană

Căsătoria nu este pentru toată lumea și este în regulă, dar o modalitate de a evalua dacă ar putea fi sau nu timpul de a pune capăt relației, este de a privi într-un posibil viitor și de a vă imagina că vă căsătoriți cu partenerul dvs. actual. Nu doar ideea căsătoriei, ci întregul tablou. Actul fizic al căsătoriei. Acest exercitiu este unul foarte bun pentru a va da seama daca va aflati sau nu langa persoana potrivita. Incercati si vedeti ce ganduri va trec prin cap.