Sexul nu este doar distractiv. E bine și pentru tine. Fiecare orgasm eliberează o inundație a hormonului oxitocin, care vă îmbunătățește starea de spirit. Partidele regulate de sex ar putea îmbunătăți sănătatea inimii, pot reduce stresul și depresia, pentru a vă îmbunătăți stima de sine și vă ajută să dormiți mai bine. De asemenea, vă face să vă simțiți mai aproape de partenerul dvs. și vă îmbunătățește sentimentul de intimitate.

Comunicați cu partenerul dvs.

Cuplurile care vorbesc unul cu celălalt despre dorințele lor au sex mai bun și o relație mai sănătoasă. Spuneți partenerului dvs. ceea ce vă place și ceea ce nu vă place. Împărtășiți cele mai intime fantezii și dorințe. Dacă sunteți prea buni să spuneți acele gânduri private cu voce tare, scrieți-le într-un mesaj sau jurnal pentru partenerul dvs. Masturbati-va reciproc in timp ce vizionati FilmeXXX pentru a va cunoaste corpul mai bine.

Încercați ceva diferit

Schimbati modul in care se desfasoara preludiul. Atingeți-va reciproc în moduri noi. Încercați diferite poziții sexuale pentru a vedea care se simte cel mai bine. Îmbrăcați-vă în costume și jucați diverse personaje (asistenta medicală, cowboys). Urmăriți un film murdar împreună. Aduceți jucăriile sexuale in dormitor precum un vibrator, margele anale sau pene.

Programati timp pentru intimitate

Indiferent cât de mult ați putea dori să faceți sex, programul dvs. ocupat va poate sta in cale. Setarea unei intalniri vă oferă timp să vă pregătiți. Este important sa alegeti un timp din zi sau din noapte cand stiti ca nu veti fi deranjati in absolut nici un fel. Chiar si o ora este suficienta pentru a va bucura de intimitate la maxim.

Exercițiu

Exercitiile fizice au numeroase beneficii, pentru sanatatea fizica si pentru cea mentala totodata. De aceea, indiferent de cat de ocupati ati fi, este esential sa va faceti timp si pentru miscare. Chiar si o plimbare de o jumatate de ora in fiecare seara va va ajuta sa va imbunatatiti foarte mult viata intima.

Nu vă grăbiți

Indiferent cât de ocupați sunteți, sexul este o parte a zilei pe care nu ar trebui să o grăbiți. Nu treceti niciodata peste preludiu. Acele minute suplimentare pe care le petreceți atingandu-va și sărutandu-va reciproc va face intregul act sexual mult mai placut. Când încetiniți, aveți și mai mult timp să petreceți cu partenerul dvs. Asta e bine pentru relația ta în ansamblu.

Utilizați lubrifierea

Corpurile femeilor își fac în mod natural propriul lubrifiant, dar uneori este în cantitate mica. Modificările hormonale în jurul perioadei de menopauză pot provoca uscarea vaginală care face ca sexul sa fie destul de dureros. Un lubrifiant pe bază de apă este cel mai sigur pentru a fi utilizat cu prezervative. Dar lubrifianții pe bază de silicon sunt mai puțin iritanți pentru sexul anal. Pe adevarul.ro gasesti mai multe articole utile despre cum poti avea o viata sexuala implinita.

Fii afectuos

Nu fiecare întâlnire romantică trebuie să se încheie cu sex. Tu și partenerul tău puteți găsi plăcere în multe alte moduri. Faceți o baie împreună sau dați-va reciproc un masaj senzual. Atingeti reciproc orgasmul prin masturbare. Învățați reciproc cum vă place să fiți atinsi si experimentati cat de mult posibil in ceea ce priveste sexul.