Andreea Balan s-a intors de curand din scurta vacanta din America. Aceasta insa a avut parte de un episod mai putin placut in avion.

„La intoarcerea in Romania am zburat cu 3 companii diferite de zbor: Delta Airlines (Denver-Utah), Air France (Utah-Paris) si Tarom (Paris- Buc). Din cauza ca am probleme cu coloana (de la dans si nu pot/ nu am voie sa ridic greutati), in primele 2 avioane (ca in multe alte zboruri pe care le-am avut de-a lungul anilor), am fost ajutata de insotitorii de cabina sa-mi urc bagajul de mana (un troller de 10 kg) in compartimentul de deasupra scaunelor. In zborul Tarom, un barbat imbracat in uniforma companiei mi-a spus intepat ca cica nu are voie sa-mi atinga bagajul si sa ma descurc singura. I-am explicat frumos ca am probleme cu coloana, ca la celelalte companii aeriene am fost ajutata, ca e job-ul lor sa ne ajute daca avem probleme si mi-a raspuns din nou intepat ca trebuia sa nu-mi iau bagaj de mana daca nu-l pot ridica deasupra capului (serios?!) Un pasager strain s-a ridicat si m-a ajutat sa-mi ridic bagajul.

Ma gandesc asa (fara sa iau in considerare ca el era barbat si eu femeie):
1. Cum se face ca la Delta si Air France am fost ajutata (fara sa cer sau sa fiu recunoscuta) si la Tarom (unde m-a recunoscut individul), nu?!
Adica in tara mea, in avionul romanesc nu sunt ajutata si in alte tari cu alte companii, sunt servita imediat.
2. Daca mama mea care e in varsta, era in aceeasi situatie (sau orice alta doamna care nu are puterea sa-si ridice bagajul deasupra capului), ce se intampla?!
3. Eu stiam si credeam ca ei sunt acolo ca sa ne ajute si sa ne faca (pe noi pasagerii) sa ne simtim bine si sa mai cumparam bilete la compania respectiva.
4. Daca totusi m-as fi chinuit sa-l ridic si-n incercarea de a-l plasa in compartimentul de sus, l-as fi scapat in capul unui pasager asezat si i-as fi fracturat gatul?!
5. Deci daca suntem scunzi, batrani, invalizi, handicapati sa nu ne permitem sa avem cumva bagaj de mana ca e vai si amar de noi.

Nu pot decat sa trag concluzia ca acel individ m-a recunoscut si ca din frustrare nu a vrut sa ma ajute. Altfel nu-mi explic de ce oriunde in lume unde sunt necunoscuta, am fost ajutata si aici nu” a scris Andreea pe Facebook.