Exista si anumite pozitii sexuale care nu sunt pe placul femeilor, din diferite motive. Iata care sunt acestea!

Femeia deasupra

Chiar daca este o pozitie destul de excitanta, unele femei se pot simti prea expuse in aceasta pozitie. Nesiguranta si neincrederea in sine isi spun cuvantul in acest caz si foarte multe femei fug de aceasta pozitie deoarece nu se simt bine in pielea lor. O solutie pentru aceasta “teama” a femeii este sa incerce pozitia lingurita, in care partenerii stau pe o parte, insa burtica si sanii sunt ascunse de privirile iubitului.

Calareata inversata

Este o buna pozitie pentru femeile care nu se mandresc de corpul lor, insa din pacate, o astfel de pozitie nu este foarte excitanta pentru femeie, aceasta ajungand destul de greu la orgasm. O solutie ar fi sa incercati clasica pozitie doggie style, care ii ofera barbatului aceeasi priveliste. In plus, doggie style este mult mai excitanta si pentru femei.

Misionarul

Chiar daca este cea mai cunoscuta si utilizata pozitie sexuala, nu este tocmai excitanta pentru femeie daca partenerul nu este dotat, deoarece nu stimuleaza puntele potrivite. Daca nu vrei insa sa renunti la aceasta pozitie, care este foarte intima si placuta cateodata, incercati tehnica alinierii coitale. In timp ce el te penetreaza, tu va trebui sa iti ridici bazinul in intampinarea lui. Realizata corect, aceasta tehnica va poate duce pe culmile placerii.

69

Si aceasta pozitie este foarte cunoscuta, insa nu este apreciata de reprezentantele sexului frumos dintr-un motiv foarte bun: acestea nu se pot concentra pe stimularea primita deoarece se concentreaza sa ofere placere partenerului. De aceea, chiar daca va place sa oferiti si sa primiti sex oral, incercati sa o faceti pe rand, pentru ca fiecare partener sa se poata bucura cu adevarat de placerea oferita de celalalt.