Orice femeie isi doreste un om care abia așteaptă să experimenteze lucruri noi cu ea, să-si planifice restul viitorului împreună și să o iubească din toată inima! Din pacate, in multe situatii barbatii nu isi doresc sa se implice mai serios. De ce fac acest lucru? Exista unele semne pe care femeia ar trebui sa le ia in considerare? Hai sa descoperim impreuna de ce anume au nevoie barbatii pentru a se implica serios intr-o relatie.

Purtați o conversație sinceră și spuneți-i ce simțiți

Inainte de a lua efectiv o decizie in privinta unui barbat cu care esti de ceva timp si pe care l-ai intanit pe www.matrimoniale.xyz, este foarte important sa ai o discutie sincera si deschisa cu el. Ii poti spune tot ce simti pentru el si ce ti-ai dori de la void oi, precum si ce ai de gand sa faci pe viitor daca lucrurile nu se schimba. Unii barbati pot lua decizia de a intra intr-o relatie ceva mai greu, dar asta nu inseamna ca nu isi doresc sa fie cu femeia respectiva.

Pur si simplu au nevoie de mai mult timp pentru a-si valida sentimentele. O astfel de conversatie îl ajută să elibereze orice vină inconștientă pe care ar putea-o avea cu privire la o posibilă despărțire – astfel încât să poată deveni foarte clar. Este important sa fii sincera si deschisa, dar si sa vorbesti pe un ton calm, detasat. Nu il acuza de nimic si nu ii face reprosuri pentru ca astfel il poti indeparta si maim ult. Barbatii au nevoie de femei intelegatoare si tolerante pentru a se implica serios intr-o relatie.

Dă-i un interval de timp ca un obiectiv

Dupa ce i-ai spus tot ce aveai de spus, nu astepta imediat un raspuns. Daca el simte sa iti raspunda chiar atunci, lasa-l sa o faca. Insa, daca il vezi ca ezita, atunci spune-i ca il poti lasa o perioada sa se gandeasca la ceea ce vrea. Da-i un interval de timp ca un obiectiv. Fii intelegatoare si ai rabdare ca el sa te contacteze. Daca tine cu adevarat la tine, o va face in scurt timp pentru ca ii va fi frica sa nu te piarda.  Și dacă nu?  Ei bine, atunci nu uita ca meriți să fii cu cineva care îți va da 100%, și nimic mai puțin.

Nu alerga niciodata dupa un barbat care nu ofera cel putin cat oferi tu. Este in regula sa ai o perioada rabdare cu cineva, dar ai grija ca acea perioada sa nu fie prea lunga. Uneori, poti intalni un om potrivit pentru tine dar care sa nu fie intr-o perioada prea buna a vietii sale si sa nu fie pregatit sa investeasca intr-o relatie. Daca aceasta este situatia in care te afli, si chiar iti place de omul respectiv, atunci acorda-i timpul si libertatea de care are nevoie pana ce va lua o decizie. Orice vei face pentru el, ai mare grija sa o faci detasat si fara absolut nici un fel de asteptari.