Atunci cand vrei sa cumperi ferestre termopan pentru casa ta, ai nevoie de cat mai multe informatii pentru a face alegerea corecta.Ce iti ofera ferestrele termopan:

Izolarea termica imbunatatita

Pentru ca ferestrele cu geam termopan asigura mentinerea la interior a unei temperaturi constante, acest lucru duce la reducerea utilizarii solutiilor de incalzire sau racire.

Stiati ca instalarea de ferestre termopan poate reduce facturile la energie electrica cu pana la 20% ?

Reducerea zgomotului

Ferestre termopan sunt foarte eficiente in reducerea poluarii fonice, va ajuta daca locuiti intr-o zona aglomerata, aprope de zone pietonale cu mult trafic, aprope de statii de autobuze, garii, aeroporturi, etc.

Prind reducerea la cote minime a impactului poluarii fonice, ferestrele termopan contribuie la crearea unui mediu de viata mai relaxant si linistit, ajuta la imbunatatirea calitatii generale a vietii.

Securitate sporita

Ferestrele termopan datorita structurii lor sunt o bariera suplimentara impotriva potentialelor tentative de spargere, patrundere fortata.

Unele modele de ferestre sunt dotate cu sisteme avansate de inchidere in mai multe puncte ce ajuta la descurajarea potentialilor instrusi.

Controlul condensului

Atunci cand aerul cald si umed intra in contact cu o suprafata rece, apare condensul,care poate duce la cresterea de mucegai, iar in timp poate chiar afecta structura respectivei cladiri.

In comparatie cu ferestrele simple, cele termopan ofera un control mai eficient al condensului, asta datorita izolatiei termice imbunatatite.

Atat timp cand geamul unei ferestre mentine o temperatura constanta, este foarte putin probabil sa se formeze condes pe sufrafata ferestrei.

Si cum spatiul dintre geamurile de sticla este etasant,minimizeaza patrunderea umiditatii si astfel ajuta la prevenirea aparatiei condensului.

Pentru zonele unde exista nivel ridicat de umiditate, ferestrele termopan pot reduce semnificativ aparatia problemelor legate de condens, protejand casa si imbunatatind calitatea aerului din interior.

Care sunt beneficiile ecologice ale ferestrelor termopan?

Prin reducerea consumului de energie electrice, ferestrele termopan contribuie la reducera emisiilor de gaze cu efect de sera.In acest fel ele ajuta la atenuarea schimbarilor climatice si totodata la reducerea cererii de resurse naturale necesare pentru a genera energie.

Odata instalate, amprenta de carbon a casei tale este redusa destul de mult, daca sunteti persoana care sunt preocupate de mediu, atunci alegerea ferestrelor termopan este o alegere corecta de facut.

Estetica imbunatatita

Ferestrele cu geam termopan pot spori foarte mult aspectul locuintei tale.Ele sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si culori, iar tu ca propietar poti sa legi acel model care iti place si care sa completeze cu stil arhitectura propietatii tale.

Daca doresti vreodata sa iti vinzi propietatea sa stii ca aceste ferestre iti poti aduce o crestere a pretului pentru ca foarte multi cumparatori cunosc si sunt constienti de beneficiile pe care ferestrele cu geam termopan le ofera.

Gasirea unei firme de renume ca https://rehau-termopane.ro/ pentru termopanele casei tale.

Atunci cand te-ai hotarat care sunt ferestrele termopan potrivite pentru casa ta, este important sa alegi firma de unde sa iti cumperi produsele de care ai nevoie.

Ce sa ei in considerare?

Recomandari – cereti prietenilor, colegilor sau vecinilor recomandari in cazul in care au instalat in trecut ferestre termopan.Verificati online recenziile firmelor respective.

Cotatii – cereti mai multe cotatii de pret si obtineti oferte detaliate si cat mai explicitate pentru a putea compara toate detaliile tehnice, materiale, garantie, service, preturi, etc.

Certificari – verificati daca firmele au certificari de calitate, vand produse de la firme cunoscute, au experienta mare pe piata de termopane, etc.