De multe ori ne dorin sa facem o schimbare de look , dar uneori nu suntem dispusi (sau ne este frica) sa taiem centimetri din parul nostru. Exact in acel moment apare bretonul, o optiune perfecta pentru a purta o noua tunsoare fara a fi o schimbare atat de radicala. Nu este de mirare ca din acest motiv exista din ce in ce mai multe optiuni in ceea ce priveste tipurile de breton, gata sa ne incadreze fata si sa favorizeze orice fata in functie de forma acesteia. Filat, drept, bob contondent si printre ele, favoritul multor vedete si influenceri : bretonul in forma de perdea.

Vorbim despre breton de perdea atunci cand sunt lungi, ajung la mijlocul pometilor si sunt defilati spre exterior cu o separare intre suvite. Simuleaza o perdea si de aici vine numele. Am observat ca este cea care se potriveste cel mai bine celebrilor, pentru ca nu are nicio legatura cu morfologia fetei, culoarea parului sau varsta lor si, totusi, este perfecta pentru toti indiferent de forma fetei lor. sau tipul de par pe care il poarta.

De ce sunt breton in forma de perdea atat de magulitor?

O OPTIUNE PERFECTA PENTRU DOAMNELE CU UN PAR BOGAT

„Imi place bretonul de perdea, atata timp cat imi permit parul si fata . Ideal pentru parul lung, este esential sa indepartezi suficiente fire din fata, astfel incat sa nu ramana prea putin par si, prin urmare, sa arate rar . fetele, bretonul se scurteaza mereu (poate fi o optiune pentru ei) , fiind mai deschis favorizeaza mai multe stiluri. In ceea ce priveste culoarea, tind spre stiluri inchise, „bronde”… 

FRANJUL CARE SE POZEAZA MAI MAI ORICE FATA

„Acest franjuri, atat lung, cat si scurt, este cel mai solicitat. Se potriveste cu aproape toate tipurile de fete pentru ca da armonie trasaturilor, marcheaza pometii si imbunatateste aspectul . Poate fi purtat atat pentru parul plin, cat si degradat, cu moale. reflexe aurii. In codite sau colectate, da mult joc. Este preferatul meu, fara indoiala”

Un clasic al anilor 70 care revine

„Este clasicul franjuri de cortina „Curtain Fringe” , foarte asemanator cu cel pe care Brigitte Bardot si Jane Birkin l-au facut la moda in anii 70. Un franjuri despartit la mijloc, intr-un „V” inversat si deschis la mijloc, incepe sa se deschida. se lucreaza de sub ochi si se amesteca la capete cu restul parului, de parca ar fi doua suvite care cad pe partile laterale ale fetei.

Cine se simte cel mai bine are fetele ovale . In cazul fruntilor largi, fetelor unghiulare si fetelor foarte lungi ar putea arata bine, dar trebuie sa studiezi cazul in special si sa tii cont de alte detalii precum nasul, tipul de par… Este foarte magulitor, Imi place” 

Cum sa modelezi bretonul de perdea?

Cea mai buna optiune pentru asta este utilizarea unei perii cilindrice late si a unui uscator. Fierul de calcat sau ondulatorul nu este recomandat pentru ca trebuie sa obtii un efect natural, armonic, care nu este marcat sau fortat. Restul parului trebuie sa fie in linie, nici foarte drept, nici cret. Daca apare acest contrast, ar putea provoca un efect ciudat si nemagulitor. Arata bine pe parul cu acea atingere ondulata, uscat la aer, cu valuri si volum foarte sparte. Va lasam acest videoclip ca sa il puteti vedea direct:

Acest continut este importat de pe YouTube. Este posibil sa puteti gasi acelasi continut intr-un alt format sau puteti gasi mai multe informatii pe site-ul lor web.

Ce coafuri se pot face cu breton de perdea?

Toate updo-urile tip coc la moda, atat inalte, cat si joase, impletituri, semi-updo-uri , par liber… Sunt putine optiuni care ii pot rezista. Dar mereu in acel val „undul” despre care v-am povestit.

CELEBRITITATI CARE PURTA (SAU PURTA) breton in forma de perdea

Blanca Suarez

Cu parul liber si valuri.

celebrul breton de perdele


Ursula Corbero

O setare ferma pentru un updo anulat. Suntem noi sau bretonul de perdele este cel mai sexy dintre toti?

celebrul breton de perdele

Alexa chung

Integrat intr-o coama fantastica de la Hollywood . O alta optiune pe care o poti face cu atentie si grija.

celebrul breton de perdele

Jennifer Lopez

Cu restul parului drept dar fara calcat, un stil natural.

celebrul breton de perdele

Blanca Suarez

O coada inalta cu valuri roz, magnifica.

celebrul breton de perdele


Penelope Cruz

Bretonul tau preferat si cel care ti se potriveste cel mai mult.

celebrul breton de perdele

Macarena Garcia

Coc jos si cateva suvite libere. Acestea fiind spuse, cea mai sexy fara indoiala.

celebrul breton de perdele

Camila Cabello

Este cea pe care o poarta mereu si o face integrata intr-un par extra-lung si cret care, de altfel, a fost tuns.

celebrul breton de perdele


Monica Cruz

La fel ca sora ei, este o fana a acestui stil si nu renunta niciodata la el.

celebrul breton de perdele