Ea este tot ce ar putea visa un barbat, e draguta, e sexy, e amuzanta si toata lumea o place. Exista doar un singur lucru care este destul de mistic la ea – nu are pe nimeni, este inca singura si e asa de ceva vreme.

Desi ar putea exista o multime de oameni care s-ar intalni cu ea, sunt putin intimidati de atitudinea ei si le este frica de respingere, asa ca raman pe loc si o admira de la distanta.

Zilele ei sunt petrecute avand-o pe deplin angajata in munca ei, stand cu prietenii ei si petrecand timp cu familia ei.

Cel mai de pret lucru la ea este ca, desi in fiecare noapte vine acasa intr-un pat rece, nu este singura.

Ea se trezeste in fiecare dimineata foarte motivata sa profite la maximum de acea zi, fara sa se gandeasca nicio secunda ca este mai putin pentru ca nu are un barbat langa ea.

De fiecare data cand este intrebata despre viata ei de intalnire, ea gaseste o modalitate de a ocoli subiectul fara sa dea vreodata un motiv anume. Are cateva motive al naibii de bune, dar tinde sa le tina pentru ea.

Ea a fost rupta inainte

Ea a iubit atat de feroce si atat de puternic, fara sa se gandeasca niciodata ce s-ar putea intampla cu ea daca acea dragoste s-ar dovedi a fi toxica. Nu s-a oprit nicio secunda si s-a gandit la asta, a facut doar ceea ce i-a spus inima ei sa faca.

Si, din pacate, si-a dat inima persoanei gresite. S-a rupt. Cicatricile iubirii ei trecute sunt cioplite adanc in mintea ei si in inima ei si de aceea e mereu cu un picior in afara usii cand vine vorba de relatii noi.

E prea devreme sa te angajezi din nou cu cineva

Trebuie sa treaca mai mult timp inainte ca ea sa se simta pregatita sa se angajeze din nou cu cineva. Chiar daca a trecut ceva timp, ranile ei nu s-au vindecat, cicatricile sunt inca acolo si isi ia tot timpul pentru a se indragosti din nou de ea insasi.

Ea se construieste si inca isi peticeste bucatile rupte. Este prea devreme sa vorbim despre noua iubire cand urmarile celei vechi sunt inca prezente.

Sa ramai singur este mult mai bine decat sa te intalnesti cu cineva care nu o poate vedea de valoare.

A da totul pare infricosator

A mai facut-o o data si cum crezi ca a iesit? Ei bine, nu atat de bine. Ea nu mai este capabila sa dea totul fara sa se abtina.

Pentru ca intotdeauna va fi acea mica indoiala care mocneste in ea, amintindu-i de vremurile trecute. Nu a terminat inca aceasta poveste, de aceea a ales sa ramana singura.

Intotdeauna este mai bine sa astepti decat sa distrugi o alta persoana cu indoielile tale.

Ea chiar isi iubeste independenta

Ceva bun a iesit de fapt din slabirea ei. Daca nu ar fi fost rupta, ar fi ales cu adevarat sa ramana singura atat de mult timp si sa-si dedice timpul pentru a descoperi cine este cu adevarat si ce iubeste cu adevarat?

Acum stie ca independenta se simte bine, stie cum e sa fii conducatorul propriei vieti. Si ii place.

Ea lucreaza pentru a fi mai buna si nu asteapta nimic mai putin in schimb

Ea nu vrea sa intre intr-o relatie pana cand nu este sigura ca este cea mai buna versiune a ei insisi.

De aceea, munceste atat de mult pentru a se imbunatati in fiecare zi, pentru a creste, pentru a fi cineva de care va fi mandra si nu asteapta nimic mai putin in schimb.

Isi doreste ca barbatul ei sa fie cineva care nu va inceta niciodata sa lucreze pe el insusi, cineva cu care sa poata creste impreuna. Prefera sa ramana singura decat sa se multumeasca cu mai putin.

Ea stie ca a fi singura este intotdeauna mai bine decat a fi tratata ca un nimeni

Ea stie prea bine acest lucru, a experimentat-o ​​pe propria piele.

Cand esti singur, te poti bucura de fiecare aspect al vietii tale, iti poti oferi orice isi doreste inima ta si cel mai important este ca fericirea ta nu depinde de nimeni.

Si ea nu va schimba niciodata nimic din toate acestea pentru a fi luata de la sine inteles, folosita, manipulata sau maltratata in mod constant. Ea vrea respect si nu-l compromite pentru nimic pe lumea asta.

Nu ii este frica sa astepte

Dragostea adevarata si pura necesita timp si ea este gata sa astepte. Este gata sa astepte cat este nevoie pentru ca si-a cultivat viata de singura. Este complet fericita si multumita de locul in care se afla acum.

Ea nu se va grabi intr-o relatie doar pentru a inchide toti acei oameni. Ea va astepta dragostea pe care o merita si, in acelasi timp, isi va trai viata si va face tot ce e mai bun din ea. Pentru ca ea poate.

Adevarul este ca nu trebuie sa stii de ce prefera sa se tina departe. Ea nu datoreaza nimanui nicio explicatie. Exista un timp pentru fiecare anotimp si ea prefera sa nu mai grabeasca lucrurile.

Ea ia o zi la un moment dat si ia tot ce are de oferit viata ei. Nu te indoi ca, odata ce va gasi ceea ce cauta, se va ridica si il va apuca.

Dar deocamdata, inceteaza sa o judeci si las-o sa se bucure de viata ei de singura.