Acestea sunt semnele subtile pe care le arata un barbat Taur cand te place. Poate chiar sa fie indragostit de tine daca se comporta intr-un anumit fel. Poate ca te place doar ca prieten? Obtineti raspunsurile la intrebarile dvs. arzatoare de mai jos.

Cand te gandesti la semnul zodiacal al Taurului, probabil ca te gandesti la stabilitate, cap de taur si dragoste pentru obiecte materiale, precum si pentru mancare. Adevarul este ca, daca asta sunt asocierile tale cu acel semn, atunci ai dreptate. Asta pentru ca Taurul este al doilea semn al horoscopului, deoarece este primul pamant si primul semn fix.

Oamenii care au un soare, o luna sau un semn de rasarit al Taurului sunt cunoscuti ca au o dragoste pentru rutina si stabilitate. Ei sunt, de asemenea, loiali si pot avea, de asemenea, unele dintre trasaturile lor, semnul oglinda, Scorpion, precum protectia pentru cei carora le pasa si ii iubesc sau pot fi razbunati fata de cei pe care ii displace. Taureenii sunt, de asemenea, destul de incapatanati si isi vor parasi zona de confort doar daca sunt cu adevarat pregatiti. Schimbarea mintii unui individ taur nu este o sarcina usoara sau chiar realizabila. O vor face doar daca vor si o vor face si intr-un ritm foarte lent.

Acestea fiind spuse, daca vrei sa te intalnesti cu un barbat Taur, va trebui sa cunosti semnele despre cum se simte pentru tine. Barbatii care au semnul solar in Taur sunt adesea linistiti, calmi si au o natura de nezdruncinat. De asemenea, sunt destul de metodici si se pot misca lenti. Au si dragoste pentru natura. La urma urmei, Taurul este un semn de pamant.

Daca vrei sa afli despre semnele ca un barbat Taur te place, atunci vei dori sa continui sa citesti!

6 semne pozitive pe care un barbat Taur te place

Ii place de tine? Ce semne subtile arata cand te place? Cum sa stii daca te place mai mult decat doar un prieten?

Daca esti indragostit de un barbat care are soare in Taur si crezi ca si el te place, atunci vei dori sa citesti punctele de mai jos pentru a confirma ca este cazul:

 1. El zambeste cand esti in preajma lui – Daca esti in preajma barbatului Taur si ii place de tine, zambetul lui se va lumina imediat cand esti prin preajma. Acesta este un semn sigur ca vrea sa te cunoasca mai bine pentru ca te place.
 2. El te invita in spatiul sau sigur – Taureenii au propriile lor bule pe care le considera locuri sigure pentru ca nu uita, au nevoie de siguranta. Daca barbatul Taur te invita in bula lui sau in spatiul sau sigur, atunci te place si vrea sa faci parte din lumea lui.
 3. El nu urmareste pe nimeni altcineva – Acesta este un semn care arata ca tipul te place. Singurul lucru pe care vei fi fericit sa-l stii despre natura Taurului este ca ei sunt destul de loiali si nu va trebui sa-ti faci griji ca un barbat Taur te insala. Daca doar te urmareste, atunci este autentic.
 4. Iti pune intrebari personale – Daca tipul cu soarele Taur te place, atunci va incepe sa-ti puna intrebari personale si vei dori sa fii sincer cu el. Altfel, inima i se va frange! Te vrea in viata lui, asa ca vrea sa stie totul despre tine.
 5. El va ofera cadouri si atentie – Barbatul Taur va va cumpara ciocolata, flori si va va acorda atentie in mod regulat daca va place.
 6. El iti va plati – Nu numai ca vei fi plin de cadouri, dar va fi destul de generos cu tine in caz contrar. El va va plati pentru cine, filme si va fi generos in general.

Acestea sunt semnele cheie ale unui barbat Taur care te place cu adevarat pana la punctul de a dori sa dezvolte o relatie cu tine. Cu toate acestea, barbatul Taur poate sa te placa si sa arate o anumita afectiune, dar numai intr-un mod in care ar arata afectiune unui prieten. Vei dori sa stii diferentele daca te place cu adevarat sau doar te place ca prieten.

3 semne ca un tip Taur te place, dar doar ca prieten

Esti friendzoned de o persoana Taur?

Daca iti place acest tip care are zodia Taur, dar daca vrei sa stii daca simte acelasi lucru pentru tine, atunci s-ar putea sa fii dezamagit sa afli ca te place ca prieten doar daca intra in joc oricare dintre urmatoarele:

 1. El te adauga in conturile lui de pe retelele de socializare – Orice prieten te va adauga in conturile lui de Facebook sau Instagram daca te place. Asta inseamna ca te invita sa faci parte din lumea lor. Daca barbatul Taur face asta, dar nu face altceva pentru a arata ca altfel este interesat de tine, atunci probabil ca te place doar ca prieten.
 2. Ii plac actualizarile tale de pe retelele sociale, te eticheteaza si iti trimite mesaje – Acesta poate fi un semn ca acest barbat te place mai mult decat un prieten, dar daca asta este tot ce face fara sa dea semne ca te place mai mult decat atat, atunci asta este sigur semneaza de asemenea. Are ochii pe altcineva, dar ii place ca faci parte din viata lui, pentru ca este prietenul tau.
 3. El te sustine – Orice taurean are calitati loiale si sunt prieteni grozavi de avut. Daca cineva te lasa jos in prezenta lui, el te va sustine in acelasi mod in care ar face-o cu oricare dintre prietenii lui.
 4. El isi face timp pentru tine, dar tu nu esti o prioritate – Pentru ca taurii vor sa fie acolo pentru prietenii lor, el va fi si el acolo pentru tine daca ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti. Totusi, daca ii place pe altcineva in sens romantic, nu vei fi prioritatea lui. Asta inseamna ca va fi acolo sa vorbeasca cu tine, dar nu in momentul in care este cu cineva care ii place cu adevarat.

Acestea fiind spuse, daca barbatul Taur arata aceste semne ca te place ca prieten si nimic nu este mai presus de asta, atunci trebuie sa accepti ca asa stau lucrurile. Totusi, daca face aceste lucruri si da semne ca este indragostit de tine, este prea timid pentru a arata ca te place. Dar va face cunoscut ca flirteaza cu tine.

4 semne pe care le arata barbatii din Taur cand sunt indragostiti de tine

Cum se comporta un barbat Taur in jurul iubirii sale? Se indragosteste de tine?

Un barbat Taur care este indragostit de tine ar fi prea timid pentru a fi deschis pentru a arata ca te place. Dar semnele ca este indragostit de tine sunt:

 1. Devine nervos cand esti prin preajma – Da, este indragostit de tine si nu are idee cum sa reactioneze cand esti prin preajma din acest motiv. Taureenii devin coplesiti cu usurinta, iar daca limbajul corpului sau sugereaza ca este nervos, atunci este din acest motiv.
 2. Te complimenteaza – De multe ori, daca este indragostit de tine, iti va spune ca te crede draguta si ca esti inteligent. Oricum, daca iti face in mod constant complimente, dar nu arata ca altfel te place, atunci cu siguranta este indragostit de tine.
 3. Este dragut cu ceilalti cand esti in preajma – Deoarece este indragostit de tine, vrea sa faca o impresie buna, astfel incat sa fie amabil cu oricine in timp ce tu esti in prezenta lui.
 4. Ii intreaba pe alti oameni despre tine – Tipul asta va intreba doar prietenii comuni despre cat de bine te cunosc. Oricum, el isi arata interesul pentru tine si acesta este un mod care indica faptul ca cu siguranta este indragostit, deoarece este destul de interesat sa afle mai multe despre tine prin intermediul altora.

Daca observi diferentele daca barbatul Taur te place sau pur si simplu este indragostit de tine, iti vei arata si unde te afli. Dar daca este indragostit nebuneste de tine, semnele pentru asta sunt destul de diferite. Sa aflam care sunt acestea.

4 semne inconfundabile ca un barbat Taur este indragostit nebuneste de tine

Cum se comporta barbatii Taur cand sunt indragostiti nebuneste de tine? El te iubeste?

Stii deja ce sa cauti la barbatul Taur care te place, dar aceste semne sunt la un nivel cu totul nou daca este indragostit nebuneste de tine:

 1. El face tot posibilul sa te protejeze pe tine si pe cei dragi – Singurul lucru pe care il stii deja este ca Taureenii sunt extrem de loiali. Si daca barbatul este indragostit de tine, va face orice ii sta in putere pentru a te proteja si in siguranta. El va face acelasi lucru si pentru cei dragi.
 2. Vrea sa te includa in planurile lui de viitor – Stii ca lucrurile sunt destul de serioase cand incepe sa vorbeasca despre a avea o viata cu tine si numai cu tine – si potentiali copii cu tine pe drum. El te place mai mult decat doar daca acesta este cazul.
 3. Barbatul va fi direct si sincer – Un alt semn ca te iubeste este ca va fi direct, chiar daca te doare. Dar el spune aceste lucruri pentru ca ii pasa profund. A trecut de etapa de complimente cand s-a indragostit de tine. Deoarece esti foarte important si o parte importanta a vietii tale, el va fi sincer si iti va spune lucruri chiar daca il doare. El face din dragoste.
 4. Viata lui se invarte in jurul tau – Daca barbatul Taur este indragostit de tine, atunci tu esti viata lui si el iti va alege confortul in locul nevoilor lui. Amintiti-i ca trebuie sa aiba grija si de el pentru a va satisface nevoile!

Acum stii ce semne sa cauti daca barbatul Taur te place, si te place doar ca prieten, este indragostit de tine sau este indragostit de tine. Stai putin… ce se intampla daca nu se potriveste cu niciunul dintre aceste semne de mai sus? Aflati daca nu va place din aceste semne sigure.