Cand vine vorba de a mentine totul pe o linie dreapta, Balanta va conduce haita. Parteneriatele sunt foarte importante pentru o Balanta, in special cele la nivel personal. Cu personalitatile lor castigatoare si stilul cooperant, ei nu sunt apti sa ramana singuri pentru mult timp!

Fapte distractive despre Balanta

Planeta care guverneaza Balanta

Planeta guvernanta pentru Balanta este Venus. Actiunea acestei planete este blanda si armonioasa. Ea guverneaza frumusetea, farmecul, contactele emotionale, posesiunile, uniunile de tot felul, cantul, arta, cultura, dulciurile si zaharul si caracterul moral.

Casa Balantei

Balanta este semnul casei a saptea. Aceasta casa se concentreaza pe casatorie, parteneriate, relatii publice, dusmani deschisi si altele.

Compatibilitatea semnelor Balanta

Balanta este cea mai compatibila cu Varsatorul si Gemeni.

Semnul opus pentru Balanta este Berbecul.

Carte de Tarot Balanta

Ca semn care cauta cel mai echilibru din zodiac, Balanta este asociata cu cartea de Tarot Justitie.

Cadouri Balanta

Unul dintre cele mai bune cadouri pentru o Balanta sunt articolele de lux si legate de moda. Acestea pot include o patura de blana artificiala, exfoliante corporale, cea mai recenta geanta de pe piata sau ceata de fata.

Numere norocoase Balanta

Numerele norocoase ale Balantei sunt 1, 2 si 7.

Culoare Balanta

Culoarea aleasa pentru Balanta este albastru.

Piatra Nasterii Balantei

Piatra de nastere a Balantei este safirul.

Ii place si antipatie Balantei

Iti place:  armonia, impartasirea cu ceilalti, blandetea, in aer liber

Antipatie: nedreptate, violenta, conformism si gura tare

Motto-ul Balantei

„Echilibrez.”

Balanta si sanatatea

Fiecare semn are atasata o parte a anatomiei, ceea ce face din aceasta zona a corpului care este cea mai sensibila la stimulare. Zonele anatomice pentru Balanta sunt rinichii, partea inferioara a spatelui, glandele suprarenale si apendicele.

Balanta ca prieten si membru al familiei

Iubitoare de distractie si dispuse sa ajute, Balante isi fac prieteni excelente. Desi pot fi indecisi, odata ce sunt pe fata locului, sunt gata sa plece. Acest semn flexibil ii place sa petreaca timpul cu prietenii si familia si nu ezita sa initieze adunari. Sociabili si suavi, oamenii sunt atrasi in mod natural de ei. Si asta pentru ca au o modalitate de a crea o aura de armonie in jurul lor.

Cand vine vorba de provocari, in special in situatii familiale, acest semn de echilibrare tinde sa se topeasca in fundal. Dar atunci cand li se cere parerea, ei vor indica ambele perspective intr-un dezacord, facandu-i excelenti in rezolvarea problemelor.

Balanta ca iubita

Gasirea partenerului potrivit va fi o prioritate in viata unei Balante. Pentru cei deja parteneri, mentinerea pacii si armoniei este cea mai importanta. O Balanta singura este intr-adevar un lucru trist, ca sa nu mai vorbim de nefiresc. Au nevoie sa se conecteze cu ceilalti. Fiind personal expresivi si creativi, le place sa-si faca partenerii sa se simta echilibrati intr-o relatie, facandu-i parteneri minunati.

Balanta si Cariera si bani

„Armonie” este cuvantul cheie pentru acest semn. Pentru Balanta, mentinerea acestui lucru este de cea mai mare importanta. Ei pot fi lideri excelenti si vor munci din greu pentru a castiga – si pentru a merita – privilegiul. Adevarul si dreptatea prevaleaza intotdeauna pentru Balante pe masura ce isi desfasoara zilele. Lucrul cu altii sau intr-un parteneriat este ideal pentru acest semn social. Artistice si persuasive, aceste semne sunt vorbitori talentati care se descurca bine in orice pozitie care le ofera o platforma pentru a discuta.

Carierele care implica justitia, cum ar fi un ofiter de politie, un avocat sau un judecator, sunt alegeri excelente pentru o Balanta. Ei vor reusi, de asemenea, in ocupatii precum diplomat, functionar public, decorator de interior, compozitor si creator de moda. Setarile de grup nu reprezinta nicio provocare pentru Balanta – de fapt, cu cat sunt mai multi, cu atat mai bine. Simtul lor puternic al diplomatiei serveste bine in aproape orice fac.

Daca mergeti la cumparaturi cu o Balanta, cel mai bine este sa planificati ceva timp suplimentar! Acest semn poate fi teribil de indecis atunci cand vine vorba de cumparare. Echilibrarea banilor lor, totusi, este o clipa pentru o Balanta. Pastrarea unui echilibru bun intre economii si cheltuirea banilor este un adevarat talent pentru acesti oameni. Dragostea lor pentru moda si articole de uz casnic le poate vedea destul de des in magazine. Una dintre distractiile preferate ale Balantei este sa faca cumparaturi pentru cineva special.

Balante celebre

Kate Winslet, Kim Kardashian, Dwight Eisenhower, Groucho Marx, Sarah Ferguson, Sting, Serena Williams, Julie Andrews, Gwen Stefani, Zac Efron, Matt Damon si Mickey Rooney