Desi multi lucratori sexuali s-au mutat pe internet, sexul pe telefon este inca in crestere.

Daca stai pana tarziu si te uiti la televiziunea comerciala, stii deja ca reclamele „Suna-ne acum pentru o perioada fierbinte” sunt inca vii si bine. Televiziunea de dupa miezul noptii te-ar face sa crezi ca exista zeci de domnisoare superbe care stau in lenjerie intima si asteapta apelul tau. Desi nu putem atesta ce ar putea purta operatorii de sex prin telefon real, stim ca angajarea ca specialist in conversatii pentru adulti este inca, ei bine, un lucru, chiar daca exista tot felul de interactiuni sexuale disponibile online.

Am iesit din jocul sexual prin telefon de cativa ani. Asa ca, pentru a afla mai multe despre industria de astazi, am vorbit cu trei femei care isi castiga existenta din telefoane. Cunoscand foarte bine tipul de fanatism cu care trebuie sa se confrunte lucratorii sexuali, le vom numi Zeita, Imparateasa si Regina. Cunoscand aceste femei, pot sa promit ca aceste nume sunt potrivite.

Zeita, care are o diploma de master in sanatate publica, face sex la telefon din cand in cand pentru a-si suplimenta veniturile. Pe langa vorbire, ea ofera chat-releu (mesaje text), clipuri audio si seturi de fotografii.

Queen vorbeste doar si a fost la asta in ultimii cinci ani. Fiind un operator solo care nu este administrat de o companie, Queen doreste sa faca retea cu alte fete sexuale pe telefon, dar le considera evazive. Exista inca mult stigmat in munca sexuala!

Empress ii place sa se concentreze pe chat/mesajele text, astfel incat sa nu fie nevoita sa-si paraseasca camera de zi (unde petrec ea si sotia ei) pentru a interactiona cu clientii. Potrivit ei, chat-ul este un plus binevenit la cutia de instrumente a operatiunii de sex pe telefon. Cei cu experienta in scris (cum ar fi Empress, care a publicat si fictiune BDSM) ar putea considera ca este de preferat sa vorbeasca si sa fie legat de un client pana cand termina.

Munca de conversatie a adultilor este deosebit de buna pentru oamenii din zonele rurale, unde munca traditionala este rara. Este grozav pentru cei care nu conduc sau au dizabilitati care ii impiedica sa aiba un loc de munca de 9-5 in afara casei. Femeilor cu copii mici le place sa aiba locuri de munca pe care le pot face fara a fi nevoite sa plateasca pentru ingrijirea copiilor. De fapt, stigmatizarea legata de sexul prin telefon are probabil mai mult de-a face cu cat de eliberator este pentru femei – atat personal, cat si financiar.

Vremurile se schimba…

Desi exista inca o afacere in sexul prin telefon, cei care lucreaza in prezent in comert imi spun ca gasirea clientilor necesita mai multa munca decat in ​​trecut. In loc sa scoata reclame si sa astepte primirea apelurilor, mai multi operatori petrec timp in camere de chat pentru adulti, in efortul de a atrage noi clienti. Altii folosesc servicii de intalniri sau se bazeaza pe site-uri de tip hub precum Niteflirt. Cu exceptia cazului in care sunteti pregatit sa va construiti si sa gestionati propriul site web, sa deschideti o linie telefonica privata si protejata si sa va implicati intr-o campanie publicitara solida, inscrierea pentru a lucra pe un alt site poate avea cel mai mult sens.

Aceste doamne sunt de acord ca chat-ul si mesajele text sunt mari inovatii pentru industria sexului audio. Abilitatea de a vinde clipuri audio prin incarcarea lor pe un site este, de asemenea, o modalitate excelenta pentru ca operatorii sa profite cu un efort minim. La urma urmei, cui nu iubeste o poveste scurta si sexy?

De-a lungul anilor, sexul prin telefon a fost devalorizat pe piata. Cand am inceput sa fac sex prin telefon in anii 1990, operatorii taxau pentru un minut de convorbire, iar minimele de 20 de minute erau obisnuite. In aceste zile, ar fi bine sa oferiti ceva spectaculos daca va asteptati sa castigati mai mult pe minut;