Ziua Indragostitilor nu este doar pentru indragostiti, ci si pentru cei dragi. Iata cateva mesaje fericite pentru ziua Indragostitilor. Iti poti sarbatori prietenul cu cele mai dulci cuvinte pe care le poti gasi pe internet. Spune-le ca au un loc special in inima ta.

Este Ziua Indragostitilor! Si toti cei pe care ii cunosti sunt ocupati sa schimbe felicitari si cadouri cu adevarata lor dragoste. Dar nu tu! Ai o misiune: sa-i arati celui mai bun prieten cat de mult iti pasa.

Iata cele mai bune mesaje pe care sa le trimiti prietenului tau de Ziua Indragostitilor.

Mesaje bune de Ziua Indragostitilor

1. Este anotimpul sa sarbatorim dragostea. In aceasta zi iti doresc tie si acelei persoane speciale o zi plina de sentimentul iubirii. Fie ca amandoi sa continuati sa cresteti in afectiune. Valentin fericit, prietene.

2. Ce grozav este sa ai un prieten ca tine. Ai fost un pilon puternic pentru mine si nu-ti pot multumi suficient pentru asta. Sper ca aceasta Ziua Indragostitilor aduce mai multa dragoste in viata ta asa cum o meriti. La multi ani de Ziua Indragostitilor, prietene.

3. Un prieten bun este greu de gasit, dar sunt norocos ca te-am gasit. Mi-ai binecuvantat viata in moduri pe care nu le pot exprima. Iti multumesc ca ai fost o binecuvantare pentru mine si apreciez prezenta ta in viata mea. Sper ca acest Valentine iti umple inima cu atata dragoste. Sfant Valentin fericit.

4. Este atat de rar sa gasesti un prieten ca tine cu puteri magice. Ai felul tau de a-mi face cerul gri sa para albastru. Ai fost un adevarat sprijin si o motivatie pentru mine in orice moment. Iubesc si apreciez prezenta ta in viata mea. Vei experimenta dragostea in exces cand sarbatoresti astazi. Valentine fericit, dragul meu prieten.

5. Ce norocoasa sunt sa am un prieten ca tine. Iti multumesc ca ai fost soarele in timpul celor mai intunecate ore ale mele. Nu pot spune toate faptele tale amabile din viata mea si cat de pozitiv m-ai influentat pentru ca sunt prea multe pentru a fi mentionate. In aceasta zi, sper sa fii plin de iubire. Valentin fericit, draga prietene.

6. Un prieten bun este ca o bijuterie, atat de rar de gasit. Treptat ai devenit parte din mine, iar gandul de a te parasi ma sperie. M-ai afectat semnificativ si nu-ti pot multumi suficient. Pe masura ce sarbatoresti aceasta zi a iubirii, sper sa fii plin de dragostea pe care mi-ai aratat-o. Valentine fericit, dragul meu prieten.

7. Ori de cate ori ma gandesc la cat de mult m-ai influentat, imi copleseste inima de bucurie. Ar trebui sa sarbatorim ziua in care ne-am intalnit in fiecare zi, pentru ca aceea a fost ziua in care usile binecuvantarii s-au deschis larg. Valentin fericit, prietene. Sper ca aceasta zi speciala iti umple inima cu dragostea si caldura cu care vine in fiecare secunda. Noroc.

8. Momentele speciale sunt petrecute cu oameni speciali. Mi-ai fost un prieten grozav si ti-ai castigat un loc special in viata mea. Nu pot spune toate lucrurile bune pe care le-ai facut pentru mine pentru ca sunt multe. Mi-ai influentat viata in atat de multe moduri pozitive, incat nu-mi amintesc pe toate. In aceasta Ziua Indragostitilor, sper ca inima voastra se inmoaie de bucurie si pace. Valentin fericit, draga prietene.

9. In momentele mele cele mai slabe, ai fost puterea mea, iar in vremurile mele fericite, esti mereu acolo pentru a sarbatori alaturi de mine. Esti un prieten adevarat. De aceea mi-am luat din timpul meu pentru a-ti trimite cele mai sincere urari de Valentine. Dragostea si bunatatea cu care vine sarbatoarea va vor umple inima. Valentine fericit, amice.

10. Ai fost ferm alaturi de mine si ai aparut mereu cand am avut nevoie de tine. Cat de bine pot sa exprim cat de norocos sunt sa am un prieten ca tine? Dragostea si grija voastra nesfarsita vor fi apreciate in timp ce va scriu cele mai profunde urari pentru voi in aceasta zi. Fie ca acest Valentin sa aduca inundatii de dragoste si fericire. Va doresc tot ce este mai bun in aceasta zi. La multi ani de Ziua Indragostitilor, amice.

11. Esti printre putinii oameni care mi-au influentat pozitiv viata. De asemenea, ai adus bunatate si fericire in viata mea si nu-ti pot multumi suficient pentru asta. In aceasta frumoasa zi a Indragostitilor, va doresc o portie dubla de dragoste si grija pentru ca o meriti. Valentine fericit, dragul meu prieten.

12. Niciun munte nu este prea inalt pentru a urca si nici un ocean nu este prea lat pentru a trece cand te am langa mine. Esti un pilon vital pentru mine si nu pot sa apreciez prezenta ta binecuvantata in viata mea. Sper ca ziua de azi aduce atat de multa dragoste si bucurie in viata ta. Valentin fericit, prietene.

13. Cand lucrurile devin grele, prezenta ta ma motiveaza. Cum sa-ti multumesc suficient pentru cat de mult mi-ai fost un sprijin generos? In aceasta zi vreau sa va transmit cele mai sincere urari. Fie ca ziua sa-ti umple inima cu caldura si dragoste care sa-ti ofere fericire fara sfarsit. Valentine fericit, dragul meu prieten.

14. Prin gros si subtire, ai fost alaturi de mine. Dragostea si grija pe care mi le-ati aratat nu pot fi gasite in alta parte. Ma simt binecuvantat sa te am in viata mea. Va multumesc ca nu am renuntat la prietenia noastra, in ciuda deficientelor mele. Acest Valentin iti va umple casa cu dragoste si liniste sufleteasca. La multi ani de Ziua Indragostitilor, amice.

15. Daca te am aici cu mine, nu am nevoie de nimeni. Ai fost un prieten care valoreaza mai mult decat banii. Apreciez dragostea, confortul si grija. A fi prietenul tau este un privilegiu si sunt fericit sa fiu gasit demn de toata dragostea si grija pe care mi-ai aratat-o. Cuvintele nu pot descrie ca esti indispensabil vietii mele. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in orice moment. Valentin fericit, draga.

16. Valoriti mai mult decat o mie de diamante. Grija si dragostea ta fata de mine sunt atat de mari si simple cuvinte nu o pot descrie. In aceasta zi vreau sa va doresc dragostea, caldura si bucuria cu care sarbatorirea vine astazi. La multi ani de Ziua Indragostitilor, amice.

17. Anii petrecuti cu tine au fost plini de momente bune, momente rele si o multime de experienta care m-a invatat lucruri grozave. Apreciez dragostea si grija ta pentru mine in toti acesti ani. Sper ca drumul prin calatoria prieteniei noastre continua sa mearga grozav. Valentin fericit, prietene.

18. Ai fost o lumina pe calea mea catre maretie. Dragostea, sprijinul si motivatia ta m-au influentat si m-au facut persoana mai buna care sunt astazi. Nu esti doar un prieten; esti un mentor, un profesor si un tutore. Nu te pot aprecia suficient de bine pentru prezenta ta minunata in viata mea. Valentin fericit, dragul meu prieten.

19. Daca as putea sa-mi doresc un lucru, mi-as dori sa retraiesc momentele petrecute cu tine. Fiecare moment petrecut cu tine este plin de dragoste, caldura, motivatie si confort. Ai fost un stalp puternic, mereu stand langa mine si ridicandu-ma cand cad. Te iubesc prieten. Sfant Valentin fericit.

20. Una dintre cele mai mari binecuvantari din viata este sa ai oameni care sunt mereu alaturi de tine, indiferent cat de rea este situatia ta. Esti unul dintre acesti putini oameni din viata mea. Valentin fericit, draga. Sper ca acest Valentin va aduce mai multa dragoste in casa ta.

Mesaje pentru cei mai buni prieteni de Ziua Indragostitilor

21. Poate ca nu am destui bani, dar am pe cineva a carui prezenta in viata mea valoreaza mai mult decat orice suma de bani. In tine, am gasit un prieten, un daruitor de bucurii si o sursa puternica de inspiratie. Sunt norocos sa te am ca prieten si voi continua sa te pretuiesc acum si mereu. Sfant Valentin fericit.

22. In cel mai rau moment al meu, ai fost alaturi de mine. Ai fost prezent in fiecare moment al vietii mele, motivandu-ma atunci cand este nevoie si sarbatorindu-ma cu fiecare ocazie data. Esti un prieten adevarat si apreciez prezenta ta in viata mea in fiecare zi. Distreaza-te astazi.

23. In cel mai rau caz, ai fost acolo pentru mine si, in cel mai bun caz, ai fost cu mine. Esti mai mult decat un prieten, esti un daruitor de bucurii, o raza de speranta in vremurile mele intunecate si o sursa grozava de motivatie pentru a continua miscarea. Iubesc si pretuiesc prietenia noastra si sper ca vom calatori mai departe impreuna.

24. Prezenta ta in viata mea valoreaza mai mult decat o mie de pietre pretioase. Iubesc si apreciez fiecare efort pe care il depui pentru a-mi face o versiune mai buna si mai robusta a mea. Ai fost acolo pentru a ma sustine si m-ai impins mereu mai aproape de usile obiectivelor mele. Sa aveti o Ziua Indragostitilor plina de veselie.

25. Am avut momente bune si rele impreuna, dar legatura noastra devine doar mai puternica. Ai fost un prieten adevarat si apreciez prezenta ta in viata mea. Valentin fericit, draga mea. Va doresc dragostea si caldura pe care Valentine le aduce.

26. Totul a inceput cu un salut. Nu am inteles ca vom fi asa. Calatoria prieteniei noastre a fost una grozava, cu atat de multe experiente si lectii. Ma bucur ca ne-am intalnit. Valentin fericit, draga prietene. Sper ca Valentinul sa aduca caldura si dragoste in casa si inima ta. Noroc.

27. Cand lucrurile par sa nu mearga bine, esti o persoana in care ai incredere pentru a le face grozav. Ai fost un prieten grozav si iubesc si apreciez prezenta ta in viata mea. Sper sa continuam sa calatorim impreuna ca prieteni. Iti multumesc ca ai fost mereu alaturi de mine cand am avut nevoie de tine. Sfant Valentin fericit.

28. Iti multumesc pentru momentele in care ai venit dupa mine cand aveai nevoie. Prietenia noastra a parcurs un drum lung si sper sa continuam calatoria cu tine. Voi continua sa iubesc, sa pretuiesc si sa apreciez prezenta ta in viata mea. Valentine fericit, dragul meu prieten.

29. Pe masura ce sarbatoresti aceasta zi a iubirii, inima ta sa simta dragostea cu care vine toata ziua. Iti multumesc ca esti un prieten adevarat, o sursa grozava de motivatie si un pilon puternic care mi-a stat mereu alaturi — Valentine fericit, draga.

30. Binecuvantez ziua in care drumurile noastre s-au incrucisat pentru ca aceea a fost ziua in care am devenit binecuvantat. Dragostea pe care o am pentru tine se compara cu nimic. Cum m-ai motivat in fiecare fel este atat de uimitor. Apreciez sincer prezenta ta in viata mea si sper sa merg in continuare prin aceasta calatorie a vietii impreuna cu tine.

31. Tu, dragul meu prieten, ai fost o mare sursa de inspiratie pentru a continua sa te misti. Ai fost daruitorul meu de bucurie, un prieten in momente de nevoie. Apreciez sincer prezenta ta in viata mea. Cuvintele nu pot exprima recunostinta mea, dar sper ca stii cat de mult mi-ai influentat viata. Valentin fericit, draga. Sa aveti o zi minunata plina de iubire. Noroc.

32. Cand cerul este gri, tu esti soarele care sa-mi lumineze atmosfera si sa-mi da speranta. Esti o figura semnificativa si esentiala in viata mea. Apreciez prezenta ta in viata mea si nu ma pot opri sa-ti multumesc ca esti acolo pentru a adauga lumina in calea mea. Valentine fericit, amice. Ramai fericit ca intotdeauna.

33. Sezonul iubirii este din nou aici. In aceasta zi, sper ca Valentinul iti umple inima cu dragoste pura, liniste sufleteasca si bucurie. Prietenii buni sunt greu de gasit, dar te-am vazut si sunt incantat si onorat sa te am ca prieten. Sper ca randurile continua sa cada in locuri placute pentru tine. Valentin fericit, draga.

34. Valentine fericit, draga prietene. Dragostea care insoteste aceasta zi iti va umple inima. Fie ca viata sa te trateze la fel de special asa cum ma tratezi tu pe mine. Va doresc cele mai bune oferte de Ziua Indragostitilor. Va multumim ca sunteti un prieten adevarat care este intotdeauna disponibil sa arate dragoste si confort.

35. Esti un prieten adevarat si pretuiesc toate amintirile pe care le am despre tine, deoarece amintirea lor imi inmoaie inima. Pe masura ce sarbatoresti astazi, dragostea si festivitatea cu care vine Valentine-ul sa-ti umple inima si casa. Ziua Indragostitilor fericita.

36. Valentine fericit, amice. Poate ca nu te asigur ca o viata fara provocari si aventuri, dar vreau sa stii ca voi fi mereu alaturi de tine. Vom infrunta temerile tale si vom lupta impreuna. Din adancul inimii mele, te iubesc.

37. Iubesc si apreciez prezenta ta in viata mea. Este printre cele mai nepretuite lucruri din viata mea acum. Ai fost o sursa minunata de motivatie care ma tine sa merg chiar si atunci cand drumul este accidentat. Te iubesc pana la luna si inapoi.

38. Valentine fericit, dragul meu prieten. Fie ca aceasta Ziua Indragostitilor sa marcheze inceputul unor lucruri minunate in viata ta. Niciodata pentru o zi sa nu-ti faci griji in legatura cu loialitatea mea, pentru ca le ai pe toate. Bucura-te de aceasta zi si aminteste-ti ca te iubesc.

39. Iata o zi plina de iubire pura. Ziua Indragostitilor nu este doar pentru indragostiti, ci pentru prieteni dragi. Esti un prieten pentru care toata lumea se roaga in viata. Prietenia noastra va continua sa creasca si sa straluceasca.

40. Iti multumesc ca ai fost mereu acolo cand am avut nevoie de tine. Sper ca iti sunt la fel de util ca si mie. Best Valentine fericit, va doresc dragostea si bucuria pe care Valentine le aduce. Noroc.