Stiu ca lucrurile nu au mers intre noi si imi pare rau ca nu au mers, dar nu a fost toata vina mea. Amandoi am facut greseli si purtam o parte din responsabilitate – nu da vina pe mine.

  1. E nevoie de implicarea amandurora. Ultima data cand am verificat, am fost doi dintre noi implicati in scurta noastra relatie. Este usor sa arati cu degetul atunci cand habar nu ai ce cauti, dar sa faci sapaturi agresive si grosolane la mine cand nici macar nu ma cunosti suficient de bine pentru a ma judeca asa cum ai facut nu este calea de a face. iesi cu bubuitura. Morala povestii este ca nu eram potriviti unul pentru celalalt, simplu si simplu.
  2. Refuz sa te las sa spui povestea ta unilaterala. Nu te voi lasa sa alergi si sa spui versiunea ta partinitoare a evenimentelor. Nu te voi lasa sa ma etichetezi ca un fel de psihopat cand, literalmente, tot ce am facut a fost sa ma sustin cand ai incercat sa-mi tai picioarele de sub mine. Cred ca ceea ce spun ei este adevarat – minciunile raspandite despre o femeie sunt de obicei raspandite de un tip care nu o poate avea. Imi pare rau ca ai luat-o atat de greu.
  3. Am incercat sa fiu matur, dar tu ai fluturat steagul tau. Chiar nu te-am considerat genul de tip care ar exploda asupra mea cand am incercat sa inchei lucrurile in mod pasnic, dar ai facut un apel slab de judecata cand ai inceput sa-ti arati reactia in felul in care ai facut-o. In retrospectiva, ma bucur ca instinctul m-a condus intr-o directie departe de tine, pentru ca se pare ca nu esti tipul pe care l-am cautat.
  4. Au fost atat de multe aspecte pozitive, dar ai ales sa te concentrezi pe tot ceea ce este negativ. Vei uita complet sa mentionezi toate modurile in care am fost uimitor pentru tine. Nu vei mentiona modul in care am fost atent, felul in care am fost fericit in compania ta si modurile in care te-am completat. In schimb, esti la fel ca orice alt tip, mergand direct la negativ si sustinand ca sunt nebun. Cat de original. Orice te ajuta sa dormi noaptea, amice, dar amandoi stim adevarul si asta nu depinde de mine.
  5. Chiar am crezut ca esti un tip bun. Eram cu adevarat speranta ca lucrurile nu se vor termina intr-un mod amar cu tine – m-ai prins complet prin surprindere. Poate m-ai pacalit sau poate nu te descurci bine cu respingerea. Oricum, sunt dezamagit de felul in care am lasat lucrurile. Am crezut ca esti mai bun.
  6. Nu trebuia sa se termine asa. Nu trebuia sa se termine asa cum s-a intamplat, dar in ciuda eforturilor mele de a fi rezonabil, nu mi-ai lasat de ales. Nu eram pe aceeasi pagina, am numit pica si ai reactionat prost. Imi pare rau ca te-am lasat cu sentimentul ca ai fost atacat; nu a fost niciodata intentionat asa. Dupa cum am spus, morala povestii este ca nu eram potriviti unul pentru celalalt.
  7. In retrospectiva, ma bucur ca nu a iesit. Mi-ai aratat cine esti cu adevarat intr-o clipa si, cu toata sinceritatea, am fost destul de impresionat de cat de repede ti-a desprins masca de tip dragut de pe fata. Nu a functionat intre noi din motive intemeiate – chiar nu esti cel potrivit pentru mine.
  8. Sunt mai bine fara tine. Adevarat, este destul de clar ca ne este mai bine unul fara celalalt, iar daca sfarsitul ar fi fost vreun indiciu despre cum ar fi fost provocarile relatiei noastre, simt ca am ocolit un glont urias. Am vrut mai mult de la tine, chiar am vrut. Imi pare foarte rau ca nu a functionat cu noi, dar nu mai da vina pe mine.