Care sunt atu-urile unei fashion lady?

Exista o arta pe care orice femeie isi doreste sa o stapaneasca: arta de a fi o fashion lady.

In timp ce unele se straduiesc exagerat de mult sa dea impresia ca ele sunt adevarate dive si incearca sa epateze prin tinute extravagante, altele decid sa-si pastreze bunul simt si decenta si aleg sa uimeasca printr-o vestimentatie eleganta, simpla, dar care sa-i exprime personalitatea si sa dea dovada ca este o cunoscatoare desavarsita a domeniului fashion. Pentru ca nu poti fi intr-un fel anume daca nu ai cunostintele care-ti trebuie. insa, sunt de parere ca putem cadea de acord cu totii asupra faptului ca o fashion lady are anumite atribute care o fac sa-si merite titlul. Sunteti curiosi sa aflati care ar fi acestea? Noi le-am adunat pe cele mai importante si le-am detaliat in randurile de mai jos!

Stil. intr-adevar, intr-o lume dominata de moda, tendinte si foarte multe cerinte din punct de vedere estetic, stilul este singurul care ne diferentiaza pe toti. Este propriu fiecareia dintre noi, dar in acelasi timp diferit. Orice femeie impatimita dupa fashion cunoaste diferenta dintre un stil vestimentar si un stil personal, sau stilul feminin. Stilul vestimentar se refera la stilurile universale de imbracaminte, cateva dintre cele mai cunoscute fiind stilul casual, elegant, glamour, boho-chic, retro, clasic, minimalist, si lista mai poate continua. Stilul feminin evidentiaza tot ceea ce pune in valoare o reprezentanta a sexului frumos: gratie, feminitate, senzualitate si frumusete, fizica si interioara. Stilul personal este cel care iti apartine numai tie. Unic, original si practic imposibil de copiat.

Atitudinea. Despre ea se spune ca fie o ai, fie nu o ai. Dar ca sa fim mai indulgenti, te asiguram ca o poti dobandi. Cum? E simplu: prin exersat. Daca in general ai o atitudine casual, relaxata si nu iti place sa te complici urmand fiecare tendinta din moda, in anumite ocazii vei fi nevoita sa o faci. Prin urmare, va trebui sa ai si o anumita atitudine: provocatoare, serioasa, excentrica sau jucausa. Doar prin exercitiu vei putea dobandi orice tip de atitudine preferi, insa iti recomandam sa nu te dezici de atitudinea ta naturala.

Garderoba in tendinte. Acest aspect este foarte important pentru o fashion lady. Ca sa meriti acest titlu, e necesar sa te mentii in trend cu fiecare noua inovatie pe care moda o aduce. Nu uita ca nu poti face fata multitudinii de tendinte care apar. Prin urmare, rezuma-te la a pastra doar acele tendinte care ti se potrivesc si iti scot caracterul in evidenta, si adapteaza-ti garderoba in functie de ele.

Naturalete. stiti cum se spune, ce e mai bun si mai important se pastreaza intotdeauna la final. Naturaletea trebuie sa se reflecte in fiecare aparitie a ta, chiar si una care nu are o importanta covarsitoare. Hainele pe care le imbraci trebuie sa transmita lumii exact mesajul pe care il vrei despre tine, unul care sa te caracterizeze si care sa fie onest. Atu-urile unei fashion lady sunt cea mai puternica arma pe carea aceasta le are impotriva intregii lumi, iar naturaletea este imposibila de duplicat.

Culori la moda 2019 – cele mai noi tendinte

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *