Ești copleșit de gândul ca trebuie sa decorezi o casă întreagă? Indiferent dacă intenționați să decorați o clădire nouă sau o casă veche, există multe de luat în considerare atunci când vă aflați intr-un proces de decorare. Dar nu lăsa acest lucru să te sperie! Luați în considerare această pagină pentru decorarea unei case.

Cum să vă decorați prima casă

Cumpărarea primei case este o ocazie monumentală și un motiv imens pentru a sărbători! Dacă tocmai ați primit cheile la prima dvs. casă – Felicitări! Sunt sigur că sunteți dornici să începeți să o amenajati. Indiferent de casa – procesul de decorare va fi destul de similar. Nu uita si de piesele de iluminat care sunt foarte importante. Poti alege dintr-o gama variata de modele de pe diverse site-uri. Vezi aici cele mai unice si deosebite piese de iluminat.                 

Evaluați starea actuală 

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți, indiferent de casă, este să evaluați cu ce lucrați. Care sunt lucrurile care nu pot fi schimbate? Acest lucru poate fi dimensiunea camerei, plafoanele joase, lumina naturală slabă. Acestea ar putea fi, de asemenea, elemente care nu pot fi modificate din cauza constrângerilor bugetare, cum ar fi podele de țiglă, dulapuri de bucătărie sau bucăți de mobilier. In functie de bugetul pe care il aveti, puteti decora mai mult sau mai putin. Asadar, inainte de a stabili pasii pe care sa ii urmati, stabiliti cu exactitate bugetul.

Care este stilul tău personal de decorare? 

După evaluarea stării actuale a casei dvs., trebuie să vă perfecționați în stilul dvs. de decorare personală și să decideți ce stil doriți să decorați. Puteți alege stiluri tradiționale, boho sau chiar un amestec de diferite stiluri de design diferite pentru a crea ceva în mod unic. Nu vă faceți griji cu privire la numele oricăror stiluri pe care le-ați desenat, păstrați note mintale sau scrise. Nu vă fie frică să vă folosiți orice stil si sa fiti cat mai creativi posibil. Lasati-va imaginatia libera si incercati tot felul de nuante si culori. Indiferent de alegerile pe care le faceti, trebuie sa faceti ceva pe placul dvs.

Ce dispoziție sau sentiment doriți să transmiteți? 

Apoi, încercați să vă imaginați cum doriți ca locuinta dvs. să se simtă. Vrei să aibă o vibrație casual, relaxantă sau un aer ceva mai dramatic? Această dispoziție sau atmosferă este un prim pas foarte important în decorarea unei case pe care o veți iubi!

Începeți cu camera pe care o utilizați cel mai mult

Ordinea în care începeți să decorați casa dvs. poate părea o alegere colosală, mai ales atunci când este vorba de o întreagă casă de decorare. Sfatul meu este de a începe cu camera in care petreceți cel mai mult timp – de obicei, aceasta înseamnă camera de zi. Majoritatea oaspeților nu vor vedea dormitoarele, astfel încât spațiul principal este, de obicei, un bun punct de plecare. Candelabrele sunt foarte atractive si ar trebui sa alegi unul chiar si pentru dormitor. Intra pe mopo.ro si afla ce detalii sunt importante atunci cand alegi un astfel de corp de iluminat.

Nu cumpărați toate mobilierul simultan

Dacă aveți nevoie să cumpărați toate mobilierul pentru casa dvs., nu cumpărați totul simultan. Decorarea este un proces organic și rareori se realizeaza rapid (cu excepția cazului în care sunteți un designer de interior profesionist!). Decoreaza locuinta cu stil!