Canibalismul este considerat a fi unul din cele mai mari tabuuri, prin urmare a devenit o figura de stil si o sursa de anecdote, un fel de haz de necaz. Adevarul este ca in mod normal canibalismul nu este un subiect tocmai amuzant, avand in vedere ca este o practica plina de cruzime in care oamenii sunt omorati si mancati de semenii lor. Cu toate acestea, oamenii au gasit o metoda de a se amuza si pe aceasta tema extrem de morbida. Cu speranta ca nu vom da niciodata peste canibali, ne putem amuza cu cele mai bune bancuri cu canibali de mai jos.

***

Niste canibali captureaza 3 barbati. Barbatilor li se spune ca vor fi jupuiti si mancati, si ca pielea lor va fi folosita pentru a face canoe. Apoi i se da fiecaruia dreptul la o singura dorinta. Primul barbat cere sa fie ucis cat mai rapid si cat mai nedureros posibil. Canibalii il otravesc, indeplinindu-i astfel dorinta. Cel de-al doilea barbat cere sa i se aduca hartie si ceva de scris pentru a le scrie celor dragi de acasa. Canibalii ii indeplinesc dorinta, iar dupa ce termina de scris, barbatul este omorat si pielea lui este pusa deoparte. Vine randul celui de-al treilea barbat, iar acesta cere sa i se dea o furculita. Canibalii sunt putin confuzi, insa sunt de acord si ii dau barbatului furculita ceruta. Imediat ce primeste furculita, barbatul incepe sa se intepe cu ea strigand:

La naiba cu canoele voastre!!!

 *

Un turist merge in Africa si in timp ce se plimba prin jungle il intreaba pe ghid:

Suntem in siguranta aici? Adica, nu exista canibali prin zona?

Da, puteti fi sigur ca in Africa nu exista canibali, spune ghidul.

Dar totusi ar putea exista cativa canibali. De unde sunteti asa siguri ca nu e niciunul? spune turistul.

Nu, stati linistit, ca pe ultimul cannibal l-am mancat noi ieri, spune ghidul.

 *

Un avion care transporta sticle cu Pepsi, zbura deasupra Africii, pana cand dintr-odata are probleme si se prabuseste. Cateva saptamani mai tarziu, compania Pepsi trimite un avion care sa caute si sa salveze supravietuitorii. Acestia gasesc un trib de canibali, iar unul din ei merge la seful tribului si il intreaba:

Nu va suparati, stiti ceva despre un avion care s-a prabusit in zona acum cateva saptamani?

Sigur ca da, spune seful tribului.

Cand este intrebat ce s-a intamplat cu oamenii care se prabusisera cu avionul, seful tribului a raspuns:

Oamenii care venisera sa-i salveze pe cei prabusiti au fost socati la auzul acestor vorbe, iar unul dintre ei l-a intrebat pe seful tribului:

Le-ati mancat picioarele?

Le-am mancat picioarele si am baut Pepsi, spune seful tribului.

Le-ati mancat bratele? intreaba altcineva.

Le-am mancat bratele si am baut Pepsi, spune seful tribului.

Le-ati mancat… partile intime? intreaba total nedumerit un al treilea barbat.

Nu, raspunde seful tribului.

Nu? intreaba din nou barbatul.

Nu, partile intime merg mai bine cu Coca Cola, raspunde seful tribului.

 *

Doi misionari in Africa au fost prinsi de un trib de canibali, care i-au pus intr-o oala mare cu apa, sub care au aprins focul. Cateva minute mai tarziu, unul dintre misionari a inceput sa rada isteric. Celalalt misionar, a spus cu o figura foarte uimita:

Ai innebunit? Canibalii astia ne fierb de vii si ne vor manca. Ce ti se pare atat de amuzant intr-un moment ca asta?

Razand in continuare, misionarul a spus:

 *

La locul prabusirii unui avion, un barbat statea sprijinit de un copac si rontaia un os. Dupa ce a terminat de rontait osul, l-a aruncat peste un morman de oase ce se afla langa el si imediat dupa aceea a vazut ca vin oamenii trimisi sa salveze supravietuitorii. Foarte fericit, a sarit in sus si a strigat:

Multumesc lui Dumnezeu ca sunt salvat!

Vazand oribila priveliste, echipa de salvare nu s-a miscat din loc. Dupa mormanul de oase, acestia si-au dat seama ca barbatul isi mancase camarazii pentru a supravietui. Acesta vazand oroarea de pe chipul lor, si-a lasat rusinat capul in jos si le-a spus:

Atunci, unul din barbatii din echipa de salvare a pasit spre el si i-a spus cu repros:

Nu te voi judeca pentru ca ai facut tot ceea ce era necesar pentru a supravietui, dar pentru numele lui Dumnezeu, avionul vostru s-a prabusit abia ieri.

 *

Intr-o zi, un cannibal s-a dus in vizita pe o insula vecina. Acolo oamenii costau 2 dolari bucata, iar politicienii costau 25 de dolari bucata. Atunci, canibalul care se afla in vizita a intrebat:

Dar de ce un politician costa atat de mult?

La care seful tribului i-a raspuns:

 *

Un explorator se afla adanc in jungla Amazonului, cand deodata s-a trezit inconjurat de canibali. Dupa ce a analizat situatia, acesta si-a spus “O, Doamne, am dat-o in bara”. Dintr-odata apare din cer o lumina si o voce puternica ii spune:

Nu, nu ai dat-o in bara. Ia piatra aceea de la picioarele tale si da-i cu ea in cap sefului de trib care se afla in fata ta.

Atunci, exploratorul ridica piatra si incepe sa-l loveasca pe seful tribului. La un momendat se ridica si se uita la lesul sefului de trib si la cei 100 de canibali care il priveau cu stupefactie. Imediat se aude din nou vocea puternica din cer:

 *

le spune celor 3 ca vor fi lasati sa traiasca daca vor trece de o incercare. Primul pas al incercarii era ca cei 3 sa mearga in padure si sa culeaga fiecare 10 fructe de acelasi fel. Atunci, cei 3 barbati au mers in padure si s-au despartit sa caute fructele. Primul dintre ei s-a intors si i-a spus regelui ca a adus 10 mere.

Regele i-a explicat atunci ca trebuie sa-si bage fructele in fund fara sa aiba nici-o

expresie pe fata, altfel va fi mancat. Primul mar l-a bagat fara probleme, insa la al doilea nu s-a putut abtine sa nu se strambe de durere si a fost omorat. Cel de-al doilea barbat s-a intors aducand cu el 10 afine. Cand regele i-a explicat ce va trebui sa faca cu fructele, acesta s-a gandit ca va reusi foarte usor. Incepe sa bage fructele si ajunge la numarul 9, cand deodata izbucneste in ras si este omorat. Cel de-al doilea barbat se intalneste atunci in rai cu cel care adusese merele, iar acesta il intreaba: