Atunci cand vine vorba de relatiile intime pasagere, este foarte important sa stii ca exista anumite detalii de care trebuie sa tii cont. O astfel de experienta poate fi destul de neplacuta daca nu iei in considerare cateva aspecte importante.       

Prin urmare, iti vom arata in continuarea acestui articol ce anume trebuie sa faci, dar si ce anume nu trebuie sa faci daca iti doresti sa experimentezi o aventura de-o noapte.

Inainte de toate, gaseste partenera potrivita                                                                                            

Ei bine, ai decis ca vrei o aventura de-o noapte, dar inca nu ai gasit partenera potrivita. Ce faci, si unde o cauti? Daca ai norocul sa o gasesti intr-un restaurant, bar, sau club, atunci esti norocos, si nu mai trebuie sa faci mare lucru. In schimb, daca nu o gasesti intr-un astfel de loc, atunci ai la indemana alte solutii.                                                                                       

Prin urmare, poti incerca un site de dating precum pronapic, sau chiar escorte iasi, in cazul in care vizitezi acest oras si nu vrei sa petreci timpul singur. Indiferent de site-ul pe care care alegi sa il accesezi, asigura-te ca faci alegerea cea mai potrivita pentru ca experienta sa fie una de neuitat.                                                                                                                          

Asigura-te ca prietenii tai stiu unde esti                                                                                                  

Si acest aspect este unul foarte important. Niciodata nu se stie ce se poate intampla, si prin urmare trebuie sa te asiguri ca macar unul dintre prietenii tai stiu unde esti. Relatiile intime cu o persoana straina sunt destul de riscante, si intr-o astfel de situatie prioritatea ta trebuie sa fie siguranta.                                                                                                                     

Asadar, nu uita sa discuti cu un prieten apropiat si sa vezi si care este parerea lui, si mai ales spune-i adresa la care o sa te afli. In plus, asigura-te ca ai telefonul mobil cu tine, pentru ca nu se stie cand ti-ar putea fi necesar.                         

 Nu consuma prea mult alcool                                                                                                                         

Este perfect in regula sa bei un pahar de vin sau orice alta bautura, cat sa te simti mai relaxat si putin euforic. Acest lucru va face experienta ta una si mai extraordinara. In nici un caz, insa, nu trebuie sa consumi o cantitate mare de alcool. In primul rand pentru ca te-ai putea simti foarte rau, si astfel seara ta va fi esuata, si in al doilea rand pentru ca s-ar putea intampla anumite evenimente neplacute, ceea ce nu este de dorit atunci cand te intalnesti cu o femeie pentru prima data. Exista o vorba care spune ca orice pisica este neagra noaptea.                                                               

Prin urmare, daca bei prea mult s-ar putea sa vezi orice femeie ca fiind superba si mai apoi sa te trezesti langa o persoana total nepotrivita.                                                                                                                                         

 Fii sincer                                                                                                                                                   

Atunci cand decizi sa ai doar o aventura de o noapte, este foarte important sa fii sincer cu persoana respectiva. Poate ca acea femeie te place mai mult decat o placi tu pe ea, si nu este cazul ca aceasta sa spere la ceva mai mult daca tot ceea ce tu iti doresti este doar o aventura de o noapte. Nu este nimic rau in a te interesa doar distractia si nu sentimentele, dar asta nu iti da dreptul sa ascunzi acest lucru fata de cealalta persoana.  

Un barbat adevarat isi asuma in totalitate o astfel de decizie, daca stie ca nu vrea sa se implice mai mult. Acest lucru arata respect fata de cealalta persoana, dar si maturitate totodata. Multe femei sunt de acord sa aiba aventuri de o noapte, si prin urmare nu ar trebui sa ai vreo retinere, pentru ca daca exista atractie intre voi doi, cel mai probabil nu o sa primesti un refuz.