Antonia si Vincenzo Castellano sunt despartiti de mai bine de 2 ani, insa nu sunt divortati si in acte. Desi artista a fost cea care a depus actele de divort la tribunal, iata ca acum le-a retras. Cei doi isi doresc sa divorteze pe cale amiabila.

“A fost o decizie unilaterala a clientei mele de a renunta la divort!  Era normal ca ea sa faca acest lucru, intrucat Antonia a fost cea care a depus actele pentru proces si, in atari conditii, era singura care putea sa le si retraga!!! Am stiut de la inceput ca o separare pe cale legala este un drum anevoios, un razboi greu, este ca si cand te-ai afla intr-o camera obscura din care nu reusesti sa iesi decat printr-o vointa extraordinara. In fine, cantareata a hotarat sa faca acest pas decisiv si deocamdata, lucrurile sunt inchise. Nu se mai poate face nimic! In  acest moment, ei sunt casatoriti. Vom vedea pe viitor, daca se va ajunge la o intelegere si cei doi vor ajunge in fata notarului si vor putea sa se puna de acord pe cale amiabila.

Din informatiile mele, Antonia si Vincenzo s-au intalnit in ultima vreme. Stiu ca s-au impacat  mai de mult nu acum si au decis sa ramana casatoriti! Ei stiu cel mai bine ce s-a intamplat, ce probleme au avut si pana unde pot merge ca sa aiba un dialog. Noi, cei care ii reprezentam, nu am participat la discutiile dintre ei. Am fost doar informat ca nu se mai merge mai departe in proces. De aceea, eu am formulat inca de ieri cererea de a renunta la divort a clientei mele si azi am prezentat-o completului de judecata. Iar, conform legii, in acest moment, Antonia si Vincenzo Castellano sunt sot si sotie”, a declarat Ionut Todan, avocatul Antoniei.